Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Damir Halilić Hal Nad Urom

Damir Halilić Hal Nad UromU petak 16.10. s velikom radošću najavljujemo gostovanje jednog od najvećih gitarističkih virtuoza sa ovog područja Damira Halilića Hala.

Nastup ”Nad urom” biti će svojevrsna predpremijera novog materijala koji u obliku dvostrukog albuma izlazi sredinom 11. mjeseca.

Damir Halilić Hal objavio je pet albuma od kojih je posljednji nazvan Mare Nostrum snimljen u Londonu tijekom rujna 2012. godine. Hal je snimio album uz pomoć producenta B.J. Colea (koji je surađivao s imenima kao što su Elton John, R.E.M., Depeche Mode, Roger Waters, Björk, David Gilmour, The Stranglers, Cat Stevens, Joan Armatrading, The Verve, Sting, Marc Bolan) i tonskog snimatelja Stevea Honesta (surađivao s izvođačima kao što su Ry Cooder, Oasis, Uriah Heep, Ritchie Blackmore, Dave Stewart, Culture Club), što je za Hala bilo izuzetno iskustvo.

Kao i u slučaju najnovijeg diskografskog uratka Hal je i na prethodnim izdanjima bilježio suradnje s eminentnim svjetskim glazbenicima snimajući u Nashvilleu, Rimu, Bologni itd. Halov najnoviji uradak, dvostruki album sniman u elitnim studijima u Berlinu i Pragu te Zagrebu i Rijeci, biti će objavljen u listopadu 2015. godine.

Dosad je nastupao u SAD-u, Engleskoj, Njemačkoj, Italiji, Mađarskoj, Francuskoj, Sloveniji, Srbiji, Poljskoj, Austriji, Švicarskoj.... O njegovom statusu dovoljno govori podatak da je njegove albume, u svoj shop na vlastitoj web stranici, uvrstio glazbeni virtuoz Tommy Emmanuel . Hal je ujedno i organizator Hal’s All Star Guitar Festivala koji se održava u Rijeci i na kojem nastupaju najvažniji gitaristi današnjice, umjetnički je ravnatelj najvećeg i najprestižnijeg hrvatskog blues festivala Kastav Blues Festivala te zajedno s Denijem Šesnićem uređuje program Baška International Guitar Festivala.

Nastup počinje u 21:00, a ulaz je besplatan.

Objavljeno 15.10.2015.

Vremeplov

Poezija je samo dokaz o životu onoga tko je piše. Ako se vaš život rasplamsao poput vatre poezija je pepeo.
Leonard Cohen