Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dan Otvorene Probe 2020.

Dan Otvorene Probe 2020.U opuštenoj atmosferi 20.06.2020., na dobro poznatoj lokaciji Delte 5 u Rijeci, održat će se još jedan u nizu ”Dan Otvorene Probe”.

Cilj ovog jedinstvenog događaja je predstaviti rad prostora za probe pod nazivom Music BOX (Ri Rock) te glazbenika koji djeluju u istima, ali i ukazati na djelovanje RiUse centra te rada Saveza udruga Molekula.

Tako će na ovogodišnjem događaju javnu probu održati bendovi:
FANAA
Media Effect
Nelaay
Hand of Apollo
Tmina
Bible Thrower
Johnny Quid

Uz suradnju sa RiUse centrom i Savez udruga Molekula, Udruga Ri Rock pružiti će kroz ovaj događaj posjetiocima priliku da saznaju kako to izgleda kada bendovi vježbaju za nastupe te da zavire u prostore RiUse Centra i Music Boxa.

Bendovi će moguće griješiti, stajati i raditi sve što rade na jednoj probi, a posjetioci uživati u prikladno rockerskom ambijentu na otvorenom.

Sound support nudi Radio Roža.

Ri Rock već dugi niz godina djeluje kroz Music BOX (Ri Rock) kako bi glazbenicima osigurala mjesto za probe, a uz to nudi građanima tečajeve gitare, bas gitare, bubnja i pjevanja kao inkubator alternativne kulture kroz novi projekt Ri Rock Akademija koji će se na ovom događaju predstaviti posjetiteljima.

Ulaz na događaj je besplatan, ali su posjetioci pozvani da donacijom podrže rad Ri Rocka kako bi se u suradnji s RiUse centrom izgradile klupe ispred prostora kako bi bendovi ugodnije provodili vrijeme na pauzi između probi.

Objavljeno 16.06.2020.

Vremeplov

Vjernik sam. Ne idem u crkvu. Ne pripadam niti jednoj određenoj religiji, ali vjerujem u Boga. Ne bih mogao pisati ono o čemu pišem i biti kreativan bez određenog oblika vjerovanja.
Nick Cave