Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dan sv. Patrika uz The Shamrock Trio

Dan sv. Patrika uz The Shamrock TrioUtorak 17.03. dan je kada se cijeli svijet oboji u zeleno i uz obilje plesa i vesele glazbe slavi Dan sv. Patrika - zaštitnika Irske...

Cijeli svijet veselom proslavom, pjesmom i plesom, barem na jedan dan pokušava odagnati brige, tuge i loše misli, stoga učinite isto i pridružite nam se na najljepšoj proslavi Dana Sv. Patrika uz autentičnu irsku glazbu koju će za vas od 21h izvoditi The Shamrock Trio.

Već uhodana ekipa ’iraca’ iz poznatog riječkog benda The Shamrock, osnovanog 2007. godine, nakon nekoliko studijskih uradaka i mnoštva odrađenih nastupa diljem Hrvatske, kako u klubovima tako i dvoranama, svoju ljubav prema irskoj glazbi okrunila je prošloga ljeta osnivanjem tročlanog sastava tradicionalne i folklorne irske glazbe, The Shamrock Trio.

Istinska atmosfera irskih Pubova uz krigle piva i vječne hitove kao što su ’Rocky road to Dublin’, ’Irish Rover’, ’Dirty old town’ i ’Whiskey in the jar’ bila je upravo nit vodilja pri osnivanju ovakvoga benda, a od kada su osnovani održali su velik broj nastupa te gostovali u mnogim radijskim i televizijskim emisijama, dokazavši kako uspješno, originalno i autentično dočaravaju veseli duh ’zelenoga otoka’.

Pošto je utorak i mnogi od vas rade u srijedu ujutro, krenut ćemo sa live svirkom ranije, već oko 21h, kako bi i oni najveći ranoranioci mogli osjetiti ”dašak” Irske u River Pubu! ;)

Ulaz je besplatan!

Sláinte!

Objavljeno 17.03.2015.

Vremeplov

Kao ljudska bića, moramo znati da nismo sami, da nismo ludi ili potpuno sišli s uma, da postoje ljudi koji osjećaju isto što i mi, žive kao i mi, vole kao i mi, koji su kao i mi…
Billy Joel