Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Decapitated stiže u Palach

Decapitated stiže u PalachOvu jesen, poljski death metalci, Decapitated kreću na turneju po Balkanu uz nastup u riječkom klubu Palach 10.11.2018. ( subota) u organizaciji Udruge Ri Rock.

Povratkom na zacrtani put turneje, Decapitated, će svojim posljednjim albumom - Anticult - proširiti ludilo.

„Od patnje do snage” moto je benda i kao što kažu ništa ih neće zaustaviti u tome da odrade ovu ekstenzivnu turneju. Decapitated će zavladati centralnom i južnom Europom kako bi promovirali njihov posljednji album.

„Anticult Balkan Tour 2018” proći će kroz 13 gradova i mnoge države, a ekskluzivni nastup za Hrvatsku će ljubiteljima ovog nabrijanog benda ponuditi žestoku noć za pamćenje.

Uz pomoć danskih thrashera HateSphere i Poljaka Thy Disease te Grimaze iz Bugarske i Dehydrated iz Rusije, Decapitated će zavladati centralnom i južnom Europom kako bi promovirali njihov posljednji album, ali počastiti bendove i pokojim starim hitom.

HateSphere kao direktan support uz prijašnje hitove predstavit će i novi album koji izlazi u Studenom ove godine, tako da se na turneji očekuje mnogo svježih pjesama. Industrial metal bend Thy Disease ponudit će modernu, žestoku te elektronski uvrnutu paletu pjesama s novog albuma koji izlazi ovu jesen.

Bendu će se na turneji pridružiti još dva benda: groove death metal bend Grimaze iz Bugarske i Dehydrated, death metalci iz Rusije te tako pružiti ljubiteljima žestokih nota pravi metal spektakl festivalskih razmjera i to za zaista pristupačnu cijenu ulaznice.

Ulaznice se već mogu nabaviti u pretprodaji po cijeni od 150kn. Prodajna mjesta: u Rijeci u Dallas Music Shop Rijeka i Dirty Old Empire Shopu u Zagrebu te on line na službenom web shopu Udruge Ri Rock.

Na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 180kn.

Bitno je naglasiti da je broj ulaznica ograničen, a fanovima se preporučuje da ulaznice nabave čim prije.

Objavljeno 09.10.2018.

Vremeplov

Stvarno je mnogo pojava u glazbi i u prošlosti i danas kojima se divimo.
Nenad Borgudan (Detour)