Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Decapitated stiže u Palach

Decapitated stiže u PalachOvu jesen, poljski death metalci, Decapitated kreću na turneju po Balkanu uz nastup u riječkom klubu Palach 10.11.2018. ( subota) u organizaciji Udruge Ri Rock.

Povratkom na zacrtani put turneje, Decapitated, će svojim posljednjim albumom - Anticult - proširiti ludilo.

„Od patnje do snage” moto je benda i kao što kažu ništa ih neće zaustaviti u tome da odrade ovu ekstenzivnu turneju. Decapitated će zavladati centralnom i južnom Europom kako bi promovirali njihov posljednji album.

„Anticult Balkan Tour 2018” proći će kroz 13 gradova i mnoge države, a ekskluzivni nastup za Hrvatsku će ljubiteljima ovog nabrijanog benda ponuditi žestoku noć za pamćenje.

Uz pomoć danskih thrashera HateSphere i Poljaka Thy Disease te Grimaze iz Bugarske i Dehydrated iz Rusije, Decapitated će zavladati centralnom i južnom Europom kako bi promovirali njihov posljednji album, ali počastiti bendove i pokojim starim hitom.

HateSphere kao direktan support uz prijašnje hitove predstavit će i novi album koji izlazi u Studenom ove godine, tako da se na turneji očekuje mnogo svježih pjesama. Industrial metal bend Thy Disease ponudit će modernu, žestoku te elektronski uvrnutu paletu pjesama s novog albuma koji izlazi ovu jesen.

Bendu će se na turneji pridružiti još dva benda: groove death metal bend Grimaze iz Bugarske i Dehydrated, death metalci iz Rusije te tako pružiti ljubiteljima žestokih nota pravi metal spektakl festivalskih razmjera i to za zaista pristupačnu cijenu ulaznice.

Ulaznice se već mogu nabaviti u pretprodaji po cijeni od 150kn. Prodajna mjesta: u Rijeci u Dallas Music Shop Rijeka i Dirty Old Empire Shopu u Zagrebu te on line na službenom web shopu Udruge Ri Rock.

Na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 180kn.

Bitno je naglasiti da je broj ulaznica ograničen, a fanovima se preporučuje da ulaznice nabave čim prije.

Objavljeno 09.10.2018.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger