Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Delta SSS Festival seli u bivšu tvornicu papira Harteru

Delta SSS Festival seli u bivšu tvornicu papira HarteruZbog najave kiše Delta Summer Street Session Fest mijenja lokaciju festivala u bivšu tvornicu papira Hartera.

Tvornica Hartera se nalazi u samom centru grada Rijeke uz rijeku Rječinu na kraju Ružićeve ulice. U zadnjih nekoliko godina Hartera je postala okupljalište mladih uz razna kulturna događanja, festivale i koncerte te je savršeno mjesto udaljeno od ušiju građana pogodno za ovakve događaje.

Program ostaje u potpunosti isti, a posjetitelje pozivamo da se svakako zapute u Harteru i zabave na Delta SSS festivalu 04. i 05.09.2015. uz odličan glazbeni program.

Na festivalu nastupiti će sedam dobro poznatih bendova iz Hrvatske te tri strana benda koji dolaze iz Italije, Njemačke i Slovenije.

Kako to već biva na zatvaranju dosadašnjih brojeva ovog festivala posjetitelje očekuje izuzetno zanimljiv glazbeni program, dobra zabava i velik broj posjetitelja sa svih strana lijepe naše i okolice.

Objavljeno 02.09.2015.

Vremeplov

To je laž da se ratovi vode u ime boga. Možda tako izgleda, ali uvijek iza toga stoje interesi otđjeni od ljudi. Politika velikih sila ili nešto slicno.


John Mclaughlin