Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Demobands.com - Još jedan web servis za mlade glazbenike

Demobands.com - Još jedan web servis za mlade glazbenikeDemobands.com je glazbeni portal koji, uz standardne sadržaje poput glazbenog oglasnika, foruma, novosti i recenzija koji su namijenjeni široj publici, nudi i dio posvećen isključivo demo bendovima, odnosno mladim neafirmiranim glazbenicima.

Na tim stranicama nalazi se detaljna baza demo bendova iz cijele Hrvatske i šire, mogu se upoznati njihovi članovi, pogledati snimljeni demo albumi, fotografije te poslušati njihove pjesme.

Na portalu se također svaki tjedan održava top-lista bendova gdje se grupe natječu sa svojim demo snimkama, glasuju međusobno i upoznaju demo scenu koje su i sami dio. Pobjednik mjeseca za nagradu dobiva snimanje pobjedničke pjesme u prvom hrvatskom urbanom studiju, Sound Cage.

Portal glazbenicima nudi mogućnost da svoju glazbu predstave široj javnosti. Portal je online od 13. siječnja i u prva tri tjedna postojanja prijavilo se 125 bendova, 325 članova tih bendova i stotinjak korisnika.

Stranica je otvorena oko 65.000 puta što govori o zanimanju javnosti za takvu komunikaciju i prezentaciju. Cilj im je i dalje popularizirati demo-scenu ne samo u Hrvatskoj nego i šire.

Link: www.demobands.com.

N/A

Objavljeno 20.02.2006.

Vremeplov

Danas svatko piše, novinari su priglupi, nemaju podloge, nisu educirani, mediji zatupljuju ljude. Let 3 je tu da lupanjem kurca po čelu krijepi i osvješćuje napaćeni narod. To nam uspijeva i zato se tome veselimo.
Damir Martinović Mrle (Let3)