Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Denis & Denis nastavljaju

Denis & Denis nastavljaju Nakon sjajnog koncerta u krcatoj Tvornici kulture u Zagrebu početkom prosinca, te velikog nastupa na riječkom Korzu na dočeku Nove godine, početkom ožujka Denis&Denis nastavljaju veliku reunion turneju po svim većim gradovima regije.

Nakon više od 25 godina band će nastupiti u Ljubljani 01. te Beogradu 07.03.2013.
U Ljubljanu band dolazi u najatraktivnije gradsko koncertno mjesto, Kino Šiška, gdje će biti pojačani predgrupom, riječkim bandom Quasarr.

U Beogradu je koncert dogovoren u sve popularnijem Mixer House prostoru, inače mjestu održavanja sjajnog Mixer festivala. S obzirom na izrazitu popularnost banda tijekom 80-ih godina u Srbiji, nema sumnje da će Mixer House 07.03. biti krcat.

Velikim hitovima poput ”Program tvog kompjutora”, ”Soba 23”, ”Ja sam lažljiva”, “Čuvaj se” I “Voli me još ovu noć” objavljenim na tri albuma Denis&Denis obilježili su 80-te godine prošlog stoljeća te tada predstavljali vjerojatno najsvježiji glazbeni proizvod na ovim prostorima. Synth pop, koji su prvi uveli u mainstream na domaćoj glazbenoj sceni, u kombinaciji s Marininim izazovnim vokalom i originalnim imageom ostali su inspiracija mnogim bandovima nakon njih. Singlom “Ljubomora” s Ruby na vokalu grupa se 2010. vratila u radijski eter, a početkom prosinca vratili su se i na velike pozornice pojačani sjajnim live bandom.

Na povratničkoj turneji skupinu Denis&Denis zastupa Los Angeles agencija.

Objavljeno 16.02.2013.

Vremeplov

Kada samog sebe okriviš možeš nešto naučiti. Ako kriviš nekog drugoga, ništa ne učiš, zato što nije tvoja greška, njegova je.
Joe Strummer