Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Denis&Denis u Zadru!

Denis&Denis u Zadru!Jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih pop bandova ovih prostora, riječki Denis&Denis, nakon nekoliko velikih i iznimno uspješnih koncerata u većim gradovima regije (Zagreb, Rijeka, Ljubljana, Beograd), nastavljaju turneju kojom obilježavaju 30. godina banda.

Zadarski klub Arsenal po prvi put u svojoj povijesti ugostit će Denis&Denis u petak 26.07. na koncertu na kojem će kao predgrupa nastupiti sjajni riječani Quasarr.

Nakon četvrt stoljeća prvi puta zajedno nastupaju duo Davor Tolja i Marina Perazić, pojačani Edijem Kraljićem iz tadašnje faze djelovanja, te novom pjevačicom Ruby Kolić koja uz Davora Tolju čini duo Denis&Denis unazad nekoliko godina.

Posebna zanimljivost je i da Denis&Denis sve nastupe na ovoj turneji odrađuju uz puni live band, koji između ostalih uključuje veliki broj najznačajnijih riječkih glazbenika (Alen Tibljaš na bubnju, Vedran Križan na klavijaturama, Ivan Pešut na bassu). Velikim hitovima poput ”Program tvog kompjutora”, ”Soba 23”, ”Ja sam lažljiva”, “Čuvaj se” I “Voli me još ovu noć” objavljenim na tri albuma Denis&Denis obilježili su 80-te godine prošlog stoljeća te tada predstavljali vjerojatno najsvježiji glazbeni proizvod na ovim prostorima.

Synth pop, koji su prvi uveli u mainstream na domaćoj glazbenoj sceni, u kombinaciji s Marininim izazovnim vokalom i originalnim imageom ostali su inspiracija mnogim bandovima nakon njih.

Denis&Denis se u orginalnoj postavi nisu vratili na duži period, već samo na tour povodom obilježavanja 30 godina banda, stoga su za nastupe dostupni samo u periodu između prosinca prošle godine i kraja ovog ljeta, nakon čega originalna postava više neće nastupati zajedno.

Predgrupa, njihovi sugrađani Quasarr će i na ovom koncertu promovirati aktualni single “Sjene”, kao i premijerno izvesti neke od skladbi s novog studijskog albuma, koji je u pripremi.

Ulaznice za ovaj koncert u prodaju idu u ponedjeljak 27.05., u sustavu Eventima, na www.eventim.hr kao i u zadarskom Dallas music shopu.
Pretprodajna cijena je 50 kn, dok će na dan koncerta iznositi 70 kn.

Objavljeno 03.06.2013.

Vremeplov

Nakon tišine, ono što najbolje izražava neizrecivo je - glazba.
Aldous Huxley