Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Denis Katanec na terasi The Beertije

Denis Katanec na terasi The BeertijeMladi kantautor i jedan od najzanimljivijih domaćih tekstopisaca Denis Katanec nastupit će u subotu 12.09. 2015. u The Beertiji u sklopu programa chillnaterasi.

Denis Katanec zagrebački je kantautor i glavna pokretačka snaga bendova Felon i Denis Katanec OKanagan LTD. S bendom Felon ima album ”Jasno, nečujno, a suviše glasno”, zatim je objavio dva eksperimentalna albuma ”Sveska bijednih I” i ”Sveska bijednih II” napisana i snimljena u 24 sata te EP ”Sve moje Laurie” snimljen s bendom DKOKanaganLTD.

Odsvirao je preko 100 koncerata, a jedan od zapaženijih bio je njegov zagrebački nastup prije američkog kantautora Damiena Jurada.

Katanec trenutno radi na albumu Felona i samostalnom EP-u, a u međuvremenu je skupio pohvale kritike koja ga naziva jednim od najmaštovitijih tekstopisaca koji u svojim radovima portretira životne situacije mlade i izgubljene generacije.

U kratkom vremenu snimio je trilogiju albuma naslova ’’Sveska bijednih’’ kod kojih je zanimljivo da je svaki od njih snimljen u 48 sati. Zadnji od trilogije ’’Sveska bijednih III’’ predstavit će i na terasi Beertije.

Ulaz je besplatan.

Objavljeno 11.09.2015.

Vremeplov

Od nastupa na matricu bježimo ko vrag od tamjana, ne samo zbog sterilnosti takve izvedbe, nego zato jer se svaki naš put kombijem s dečkima pretvori u višesatni koncert mješovitog zbora koji višeglasno reve, a ponekad i pjeva sve od Miše pa do Arcade Firea.
Ivona Maračić (E.N.I.)