Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deseta Hartera!

Deseta Hartera!Deseta, obljetnička Hartera bit će održana 17. i 18. listopada u prostoru Marganova, a ulaznice se za 40 kuna mogu nabaviti od 22.09.

U dvodnevnom programu nastupit će trenutačno najzanimljiviji hrvatski i regionalni izvođači - Goran Bare i Majke, Kandžija i Gole žene, Psihomodo pop, TBF, novosadski Obojeni program, Vatra, te Riječani Morso, Moskva i DJ Voljen Korić.

Cijena ulaznice bit će 40 kuna, a od 22. rujna moći će se nabaviti u CD shopu Dandy na 4. katu Robne kuće Ri i riječkom Dallas Music Shopu.

Prije deset godina Hartera je pokrenuta da od bivše Tvornice papira stvori prostor za kulturne i javne sadržaje, a ovogodišnji program trebao bi potvrditi status Hartere kao jednog od najvećih glazbenih festivala u Hrvatskoj, rekao je umjetnički direktor festivala Damir Martinović Mrle.

Objavljeno 21.09.2014.

Vremeplov

Nisam imao tako uzbudljiv život. Ima puno stvari za koje bih volio da sam ih učinio, umjesto što sam samo sjedio i žalio se kako mi je dosadno u životu. Zato uglavnom volim izmišljati. Radije pričam priče o drugima... Više bih volio da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.
Kurt Cobain