Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Diskurz predstavlja Novu stvarnost

Diskurz predstavlja Novu stvarnostJedno od najjačih imena domaćeg undergrounda, riječki trojac Diskurz u subotu, 16.4.2011. u 19:00 svojim će sugrađanima predstaviti drugi studijski album ’’Nova stvarnost’’.

Prije dvije godine, Bojan, Ritoša i Žiko objavili su debi album ’’U protivnom’’ koji je pobrao hvalospjeve domaćih kritičara, a u Jutarnjem listu proglašen je i albumom godine. Struku i publiku, osim sjajnim albumom, oborili su stavom, žestinom, mladošću i energijom.

Kvalitetu je prepoznala i ekipa iz američkog indie/rock labela Todo Destruido koji su na 7-inčnom vinilu objavili 4 pjesme s albuma.

’’Nova stvarnost’’ donosi 11 novih pjesama koje imaju svoju krivulju od početka do kraja albuma, a najavio ga je singl ’’Jedini’’.

Produkciju potpisuju Boris Rakamarić i Bojan Bajić, koji su se poslužili nesvakidašnjim metodama usnimavanja i mixanja ne bi li što vjernije prenijeli zvuk benda.

Album je prvo na mastering poslan u Milano, no nezadovoljni rezultatom, dečki su taj dio posla prepustili Bojanu koji je, na sveopće zadovoljstvo ostatka benda, uspio postići zadovoljavajući rezultat.

U konačnici, ’’Nova stvarnost’’ dobila je svoju posebnu dimenziju i dostojno preuzima ’’teret drugog albuma’’, nakon brojnih pohvala prvijenca ’’U protivnom’’.

Kako su na Diskurz utjecali vanjski i unutarnji faktori, što ih je inspiriralo i kako su sve te spoznaje pretočili u novu adrenalinsku glazbenu priču, provjerite ovu subotu, 16.4.2011. u 19 sati u Dallas Music Shopu u Rijeci gdje će bend zajedno sa svojim obožavateljima i kolegama sa glazbene scene premijerno preslušavati novi uradak.

Objavljeno 15.04.2011.

Vremeplov

Moć novca je najmoćnija energija koja postoji, samo je ona strahovito često zloupotrijebljena. Novac drži cijelu strukturu našeg društva.
Mila Elegović, glumica