Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Distune u 2013. predstavlja...

Distune u 2013. predstavlja...Za start nove koncertne sezone u jednoj večeri dvije promocije. Riječki bend Moskva predstaviti će svoj debitanski album ‘Poligraf’, dok nam beogradski Repetitor dolazi s drugim albumom pod nazivom ‘Dobrodošli na okean’...

Spoj pop-rock / noise s jedne strane i alternative / post-punka s druge strane, savršeno se uklapa u početak glazbenog putovanja koje nas očekuje ove godine....

Grupa Moskva osnovana je 2010. u Rijeci.U relativno kratkom stažu četvorka je održala brojne nastupe u rodnom gradu, ali i na brojnim festivalima i koncertima u Zagrebu, Rovinju, Splitu, Sloveniji.

Početkom studenog 2012. pod etiketom Dallas Recordsa objavljuju, sada već od kritike hvaljeni, debitantski album ”Poligraf” najavljen s dva singla ”U tvojim rukama” i naslovni ”Poligraf”, oba praćena videospotovima.

Album je snimljen u studiju G.I.S. u Kastvu, pod producentskom palicom Mateja Zeca (gitarista grupa Morso i Let 3 ).

Na albumu je gostovao klavijaturist Vedran Križan iz Fiumensa i Manofona, Vlado Simchich Vava na lap steel gitari te produkcijskim zahvatima u 10-minutnoj pjesmi »Otok« te Matej Zec, na melotronu.Milena, Ana-Marija i Boris su u samo nekoliko godina prešli put od sviranja u tinejdžerskom punk rock bendu do jednog od najboljih novih bendova na prostoru Sedme republike Ante Perkovića.

Svu pozornost, izazvanu na ranim koncertima, uspješno su demonstrirali na prvom albumu ”Sve što vidim je prvi put” koji je završio na vrhovima glazbenih lista 2008. godine.

Mudro izbjegavši brzo izdavanje drugog albuma, Repetitor su se upustili u nekoliko godina intenzivne koncertne aktivnosti kroz koju su sazreli i odrasli na najbolji način.

”Dobrodošli na okean”, novi album Repetitora, koji je od lani (29. 11.2012.) dostupan putem izdavača Moonlee Records (vinil, cd, digitalno izdanje) uz najavljujući singl ”U pravom trenutku” prikazuje bend u žešćem, soničnijem i iskrenijem izdanju i na najbolji način prikazuje osjećanja mladih u Beogradu danas.

Dodajmo tome i enormnu energiju koju Repetitori oslobađaju na svojim koncertnim nastupima i dobit ćemo jedan od najboljih koncerata za otvorenje ovogodišnje koncertne sezone.mjesto: Klub Palach, Rijeka
početak: 21h
dan i datum: četvrtak, 24.01. 2013.
ulaznica: 35/50kn
pretprodajna mjesta: Klub Palach, Dallas music shop-Rijeka, Glazbeni centar Rijeka


Objavljeno 13.01.2013.

Vremeplov

Rock muzika je izgubila svoj subverzivni potencijal. Ona je postala bezopasna za politiku. Što više ona je postala profitabilna za politiku.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com