Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Distune vam predstavlja... Bernays Propaganda @ Palach

Distune vam predstavlja... Bernays Propaganda @ PalachRasplesani i angažirani makedonski post-punkeri Bernays Propaganda važe za jednu od najpopularnijih novih alternativnih bendova u Makedoniji, koji su u samo pet godina izdali 3 albuma za Moonlee, te odsvirali više dužih europskih turneja, a lani je realizirana i turneja po USA. 24.10. dolaze i nama u rijeku gdje će nastupiti u OKC Palach.

Bernays Propaganda donose prepoznatljivi new wave/post-punk zvuk s jakom plesnom podlogom, elektronskim ritmovima i dominantnim, ”groovy” zvukom basa, na koje se nadograđuju slojevi bučnih i disonantnih gitarskih dionica.

Povrh cijele te atmosfere i nasrtaja energije dodajte još malo politički angažiranih tekstova koje proizvodi vrlo izražajni ženski glas i evo oduševljenja. Za sve fanove Gang Of Four , Fugazi, Handsome Furs.

Ljeto 2015. predstavlja novo poglavlje u radu benda. Nakon nedavnih promjena u postavi Bernays Propaganda reinkarnirali su se s novim zvukom, novim izazovima i novom vizijom. Njihov novi „Zdravo Mladi“ EP sa 2 nove pjesme jednostavno budi apetite za još.

Bernays Propagandu su: Kristina Gorovska - vokal Vasko Atanasoski - gitara Saša Pavlović – bas gitara Deni Krstev – programiranje ritmova.

Cijena ulaznica: 35/55kn
Pretprodaja: Dallas music shop Rijeka (Splitska 2a), sustav Entrio.hr.

Objavljeno 29.09.2015.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com