Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Distune vam predstavlja: KK NULL

Distune vam predstavlja: KK NULLNakon pet godina u Rijeku se vraća KK NULL, japanski multiinstrumentalist, mastermind legendarnog projekta Zeni Geva.

Nastupiti će 26.11. u Beertiji. Ulaznice po cijenoi od 35/55kn možete nabaviti u Dallas music shop Rijeka (Splitska2a) i preko sustav Entrio.hr.

Pravim imenom Kazuyuki Kishino ovoga puta s novim materijalom i u novoj kombinaciji , s mađarskim bubnjarem Balazs Pandi.Riječku podršku nastupu daje DAWbreaks eksperimentalni elektronski glazbeni projekt koji žestoke ritmove spaja s ambijentalnim podlogama.

Pravim imenom Kazuyuki Kishino rođen u Tokiju 1961,poznati je japanski skladatelj, glazbenik i performer, mastermind projekta Zeni Geva - eksperimentalno inkomporiranog clasha psihodelično/death metal/hc punk/matematičkog noise rocka.

Poslije tridesetogodišnjeg iskustva sviranja gitare,odlučuje se u kasnijim 90-ima na istraživanje novih glezbenih vidika; oslanjajući se prvenstveno na svoje unutrašnje snage ali često surađujući i sa drugim umjetnicima, otkriva nove mogućnosti koje nudi elektonska glazba.

Tako postaje tvorcem strukturiranog elektro-akustičnog ambijentalnog noisea, lomljivih ritmova i razasutih tonaliteta. Jedan od najvećih imena japanskog noisea, zaslužuje da ga se s pravom svrsta među kultne glazbene eksperimentaliste 80-ih i 90-ih godina 20.st.

Balázs Pándi mađarski je bubnjar koji je surađivao s mnogim umjetnicima diljem svijeta poput Keiji Hainoa,Venetian Snaresa, Otto van Schiracha, Last Stepa, Kilimanjaro Darkjazz Ensemblea i Zua. Također je svojevremeno svirao bubnjevne u projektu pod zazivom Blood of Heroes.

Od 2009.godine intenzivno surađuje sa japanskim noiserom Merzbowom štorezultira u konačnici izdavanjem njihova tri live albuma. Ohrabreni uspješnim turnejama u proteklih nekoliko godina po Europi i Japanu, pod idejnim projektom Ohm Resistance, spremaju se za izdavanje novoga albuma u studenom 2016.

DAW breaks je eksperimentalni elektronski glazbeni projekt koji žestoke ritmove spaja s ambijentalnim podlogama. Za fanove elektronske glazbe, metala, ali i ostalih autsajderskih glazbenih žanrova poput dronea i noisea.

Objavljeno 21.11.2016.

Vremeplov

Preživio sam jer vjerujem da još uvijek imam nešto za reći.
Lou Reed