Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Distune vam predstavlja...Il Sogno Del Marinaio

Distune vam predstavlja...Il Sogno Del MarinaioMike Watt (Minutemen, fIrehose, Iggy & The Stooges…) ima novi bend: Il Sogno Del Marinaio i nakon dvije godine ponovno se vraća u Rijeku u palach 18.10.2016.

Mike Watt bezvremenski glazbenik, jedan od ponajboljih svjetskih basista stekao je slavu u kalifornijskom punk bendu Minutemen. Neumoran, nezasitan glazbe i dalje svake minute tjera struju u svoje bas pojačalo kroz mnoštvo glazbenih projekata. Dajući ponajbolje od sebe, a opet ostajući vjeran svom britkom, nepredvidljivom i kompleksnom punk-funk sviračkom trademarku.

Il Sogno Del Marinaio, što na talijanskom znači ’’Mornarov san’’, trenutni je Wattov glazbeni projekt kojeg uz njega čine Andrea Belfi (bubanj) i Stefano Pilia (gitara). Trio koji se odlučio na putovanje kroz snove, iza sebe već ima album ’’La Busta Gialla’’ iz 2009.

Kemija u bendu je besprijekorna, kako na pozornici tako i u studiju, stoga i nije čudno da su se odlučili za još jedan studijski album. Prije nego li ugleda svjetlo dana, počastili su publiku s pjesmom Canto Secondo, prevedenu kao ’’second song’’.

Svaki je glazbenik donio svoje pjesme na stol, dajući, na taj način, autentični osjećaj zajedništva pri stvaranju novog albuma. Još jedan zanimljiv projekt titana basa, koji u svojoj srži sadrži jasne naznake eksperimentiranja, istraživanja i novih glazbenih mogućnosti.

Cijena ulaznica:50,00kn u pretprodaji, na dan koncerta 70,00kn

Pretprodaja ulaznica kreće od ponedjeljka, 09.05. a mogu se kupiti u Dallas music shop Rijeka te u sklopu sustava Entrio.hr

Objavljeno 16.05.2016.

Vremeplov

Čovjek najbolje živi od onog što najbolje radi, a najbolje radi ono što najviše voli.
Miroslav Tadić