Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Distune vam predstavlja...Summer Edition

Distune vam predstavlja...Summer EditionIza naziva Summer Editon krije se serija glazbenih večeri, kojom produžujemo uhodanu sezonu programa ”Distune vam predstavlja...” nudeći kvalitetan i raznolik glazbeni program i za vrijeme ljetnih mjeseci. Mjesto radnje je dvorište Omladinskog hostela na Pećinama - lokacija kao stvorena za to, svjež zrak, zelenilo, blizina mora...

Prva u nizu glazbenih večeri pripada makedonskom sastavu Фолтин (Foltin).
Фолтин je mala i neobična skupina čiju je muziku pomalo teško svrstati u neki glazbeni pravac, no moglo bi se reći da u njoj ima utjecaja jazza, bossa nove, ambijetalne i filmske muzike sa funk i folk elementima.

Njihov izričaj je neobičan, čak i pomalo nestvaran, no mogu se pohvaliti izuzetnom muzičkom dovitljivošću i atmosferičnošću koju postižu brzim makedonskim ritmom.

Фолтин stvara glazbu i za teatar, tako su lani sudjelovali u predstavi ”Odisej” na Brijunima, a 2010. riječka ih je publika mogla doživjeti i kroz predstavu Cirkus Destetika u HNK I.pl Zjac.

Ovoga puta dolaze nam predstaviti novi album,”Antitijela”, njihov sedmi album, koji je objavljen prošle godine,a govori o životu, energiji i strasti koje su potrebne da bi preživjeli.

Koncert će se održati u dvorištu Omladinskog hostela Rijeka, (Šetalište XIII divizije, 23) u srijedu 05.06. 2013. s početkom u 21:00.

Ulaznice po cijeni 30/40kn možete nabaviti na pretprodajnim mjestima Dallas music shop-Rijeka, Glazbeni centar Rijeka.

Napomena: u slučaju lošeg vremena koncert se seli na brod Marina.


Objavljeno 02.06.2013.

Vremeplov

Zamislite da dođu svi ljudi svijeta u banke i žele dići svoje novce. Ne bi to mogli jer je novac fikcija, izmišljena stvar. Malo ga puste među ljude, kao mamac za ribe, a mi nasjednemo.
Krešo Tomec (Cubismo)