Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dobro ugođena večer uz Mildreds

Dobro ugođena večer uz MildredsU utorak 1.9. na Trsatskoj gradini koncert je održao hrvatsko slovenski bend Mildreds. Ovaj aukustični pop-jazz bend trenutno promovira svoj drugi studijski album ’’Život u ušima’’, na kojem se, za razliku od prvog, nalaze autorske pjesme i tek jedna obrada.

Nakon predstavljanja benda i kratkog uvoda, inaće vrlo duhovitog i simpatičnog, bubnjara i autora gotovo svih pjesama Krune Levačića bend je počeo sa svirkom prezentirajući nam kompozicije s gore već navedenog albuma.

Prvi dio koncerta protekao je u nešto tišoj i melodičnijoj glazbi s tek povremenim življim intervalima. Pauzu između dva dijela Kruno Levačić je iskoristio za malu promociju svojeg današnjeg ’’Sit Down Comedy & Tragedy Show-a’’ i s nekoliko vrlo duhovitih fragmenata iz svojeg repertoara dobro nasmijao publiku.

Drugi, puno veseliji i opušteniji, dio koncerta otvorili su s njihovom verzijom skladbe ’’Volim te budalo mala’’ što je dalo naslutiti da će u ovom djelu odsvirati dio pjesama sa svojeg prvog albuma.

U nastavku su svih ugodno iznenadili odsviravši country klasik ’’Oh, Susanna’’ u dosad neviđenoj verziji koja je potvrdila da su Mildreds skupina vrsnih glazbenika, te ’’I Can See Clearly Now’’ Johnny Nasha. Za bis je bend izabrao pjesmu ’’Ulica jorgovana’’ s njihovog prvog albuma.

Jučerašnji koncert obilježio je odličan nastup benda predvođenog lijepim i preciznim pjevanjem Astrid Kuljanić te ugodna atmosfera praćena čestim duhovitm dosjetkama Krune Levačića.

MIran MIlić

Objavljeno 02.09.2009.

Vremeplov

Ako, na primjer, odeš u Nashville ili negdje u Argentinu vidjet ćeš da je svijet pun nevjerojatnih gitarista kojih nema na top listama.
Mark Knopfler (Dire Straits)