Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dočekajte Novu u Riveru!

Dočekajte Novu u Riveru!U riječko River pubu će goste zabavljati odlični sastavi Shamrock Trio i Clover Band, a prije, za vrijeme i poslije live svirki sve će rasplesati DJ Josip.

Druženje počinje u 18:00 i traje do 06:00 a ulaz je besplatan.

Već uhodana ekipa «iraca» iz poznatog riječkog benda The Shamrock, osnovanog 2007. godine, nakon nekoliko studijskih uradaka i mnoštva odrađenih nastupa diljem Hrvatske, kako u klubovima tako i dvoranama, svoju ljubav prema irskoj glazbi okrunila je prošloga ljeta osnivanjem tročlanog sastava tradicionalne i folklorne irske glazbe, The Shamrock Trio.

Istinska atmosfera irskih Pubova uz krigle Piva i vječne hitove kao što su ’Rocky road to Dublin’, ’Irish Rover’, ’Dirty old town’ i ’Whiskey in the jar’ bila je upravo nit vodilja pri osnivanju ovakvoga benda.

Za ovu priliku nastupat će u proširenom izdanju, potpomognuti vrsnim hvarskim gitaristom – Joškom aka. Jože Irac.

Clover Band, zagrebačko-riječki četverac razvio se iz riječkog Clover Dua, a u njihovom repertoaru naći će se uspješnice svih razdoblja, od klasika i evergreena prošlog stoljeća sve do radijskih hitova današnjice! Beatlesi, U2, Ray Charles, Arctic Monkeys, Adele, Frank Sinatra, Christina Aguilera, Avicii, Sam Smith i Bruno Mars samo su neki od imena koje ovaj vokalno-instrumentalni spektakl izvodi. Naravno, uz hrpu svjetskih hitova uklizat će i koji domaći, kako i ljubitelji domaće mjuze nebi ostali zakinuti.

Rezervacija stolova na 098 546 529

Objavljeno 30.12.2015.

Vremeplov

O marketingu i diplomci ekonomskog faksa malo znaju jer Rvacka je praksa drugačija od svega što su mnogi cijenjeni dr. i prof. Oec. i marketinga napisali u udžbenicima.
Anđelo Jurkas, glazbeni kritičar