Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dočekajte Novu u Riveru!

Dočekajte Novu u Riveru!U riječko River pubu će goste zabavljati odlični sastavi Shamrock Trio i Clover Band, a prije, za vrijeme i poslije live svirki sve će rasplesati DJ Josip.

Druženje počinje u 18:00 i traje do 06:00 a ulaz je besplatan.

Već uhodana ekipa «iraca» iz poznatog riječkog benda The Shamrock, osnovanog 2007. godine, nakon nekoliko studijskih uradaka i mnoštva odrađenih nastupa diljem Hrvatske, kako u klubovima tako i dvoranama, svoju ljubav prema irskoj glazbi okrunila je prošloga ljeta osnivanjem tročlanog sastava tradicionalne i folklorne irske glazbe, The Shamrock Trio.

Istinska atmosfera irskih Pubova uz krigle Piva i vječne hitove kao što su ’Rocky road to Dublin’, ’Irish Rover’, ’Dirty old town’ i ’Whiskey in the jar’ bila je upravo nit vodilja pri osnivanju ovakvoga benda.

Za ovu priliku nastupat će u proširenom izdanju, potpomognuti vrsnim hvarskim gitaristom – Joškom aka. Jože Irac.

Clover Band, zagrebačko-riječki četverac razvio se iz riječkog Clover Dua, a u njihovom repertoaru naći će se uspješnice svih razdoblja, od klasika i evergreena prošlog stoljeća sve do radijskih hitova današnjice! Beatlesi, U2, Ray Charles, Arctic Monkeys, Adele, Frank Sinatra, Christina Aguilera, Avicii, Sam Smith i Bruno Mars samo su neki od imena koje ovaj vokalno-instrumentalni spektakl izvodi. Naravno, uz hrpu svjetskih hitova uklizat će i koji domaći, kako i ljubitelji domaće mjuze nebi ostali zakinuti.

Rezervacija stolova na 098 546 529

Objavljeno 30.12.2015.

Vremeplov

Problem svih malih bendova (nezavisnih, nekomercijalnih) je taj što sve moraju sami, jer nitko osim njih nema koristi od njihovih projekata.


Raul Jereb ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com