Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Elm Street Escape pobjednici 36. Ri Rock Festivala

Elm Street Escape pobjednici 36. Ri Rock FestivalaPobjednici 36. Ri Rock Festivala su bend Elm Street Escape iz Pule. Izvrstan, mlad, ali vrlo uvježban bend pokazao je sve što zna te uz srca žirija osvojio i srca publike.

Drugo mjesto odlazi stoner rock bendu GreeNmill iz Rijeke dok su treće mjesto zauzeli We Stand United iz Pule.

Bilo je vrlo napeto i svi bendovi su dali sve od sebe te tako otežali žiriju da odabere 3 pobjednika. Moramo naglasiti da je prvo mjesto odnešeno s najvećim suglasjem žirija i publike.

Zahvaljujemo se svim bendovima koji su nastupili i gostima i natjecateljima, a pobjednicima čestitamo od strane Udruge Ri Rock, Palacha i sponzora festivala. Bendovima koji su se natjecali ali nisu osvojili ni jedno mjesto poručujemo da neodustaju i da se i dalje trude jer smo u svakome vidjeli onu ”neku iskru”.

Bilo je vrlo intresantno, poučno i zabavno ovih 6 dana u Palachu, gdje smo se družili, educirali, svirali i finalno razvijali alternativnu glazbeno kulturnu scenu.

Udruga Ri Rock tako je proslavila deset godina djelovanja. Najbolji bendovi nagrađeni su poklon-bonovima za nabavku glazbene opreme u Music Centrima EuroMusicAgency.d.o.o., a prvoplasirani dobiva priliku snimiti mini album u studiju ”Veles”.

Objavljeno 08.12.2014.

Vremeplov

Moje ime nije neka velika fora. Nema nikakvo značenje. Pokušavao sam dugo otarasiti se tereta mita o Bob Dylanu.Bob Dylan