Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Elvis Stanić Group - ’Sol & Luna’

Elvis Stanić Group - ’Sol & Luna’Elvis Stanić Group, jazz fusion grupa koja spaja mediteransku melodiju tradicionalne hrvatske muzike s latino ritmovima i suvremenim jazz tendencijama objavljuje novi, dvostruki album ’Sol & Luna’ sa 14 pjesama.

Na prvom CD-u ’Sol’ nalaze se autorske stvari Elvisa Stanića kao i obrada Oliverove pesme ’Brod u boci’ na kojoj se pridružuje i sam Oliver. Drugi CD ’Luna’ snimljen je uživo u riječkom klubu Palach i sadrži pet pjesama.

Osim samog Elvisa (el. gitare, midi gitara) bend čine poznati hrvatski muzičari Meri Trošelj (vokal), Maasej Kovačević (piano), Branimir Gazdik (bubnjevi) i Goran Rukavina (double bass).

Na snimanju prvog CD-a ’Sol’, pridružili su im se još i Nataša Tonković, Nataša Uljan (bek vokal), Alba Nacinovich (vokal), Antonio Geček (truba) i Branko Sterpin (truba).

Elvis Stanić je jedan od najboljih hrvatskih suvremenih gitarista i harmonikaša i najnagrađivaniji jazz kompozitor i producent srednje generacije. Kao kompozitor, posebno je posvećen proučavanju kako hrvatske tako i svjetske tradicionalne muzike, pa je i na području tzv. ”World muzike” jedan od vodećih muzičara u Hrvatskoj.

Album izdaje Croatia Records.

Objavljeno 29.06.2012.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash