Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Elvis Stanić Group - ’Sol & Luna’

Elvis Stanić Group - ’Sol & Luna’Elvis Stanić Group, jazz fusion grupa koja spaja mediteransku melodiju tradicionalne hrvatske muzike s latino ritmovima i suvremenim jazz tendencijama objavljuje novi, dvostruki album ’Sol & Luna’ sa 14 pjesama.

Na prvom CD-u ’Sol’ nalaze se autorske stvari Elvisa Stanića kao i obrada Oliverove pesme ’Brod u boci’ na kojoj se pridružuje i sam Oliver. Drugi CD ’Luna’ snimljen je uživo u riječkom klubu Palach i sadrži pet pjesama.

Osim samog Elvisa (el. gitare, midi gitara) bend čine poznati hrvatski muzičari Meri Trošelj (vokal), Maasej Kovačević (piano), Branimir Gazdik (bubnjevi) i Goran Rukavina (double bass).

Na snimanju prvog CD-a ’Sol’, pridružili su im se još i Nataša Tonković, Nataša Uljan (bek vokal), Alba Nacinovich (vokal), Antonio Geček (truba) i Branko Sterpin (truba).

Elvis Stanić je jedan od najboljih hrvatskih suvremenih gitarista i harmonikaša i najnagrađivaniji jazz kompozitor i producent srednje generacije. Kao kompozitor, posebno je posvećen proučavanju kako hrvatske tako i svjetske tradicionalne muzike, pa je i na području tzv. ”World muzike” jedan od vodećih muzičara u Hrvatskoj.

Album izdaje Croatia Records.

Objavljeno 29.06.2012.

Vremeplov

Ne osjećam da je ijedna glazbena forma iznad mene u smislu da je ne razumijem ili da mi se ne sviđa bar neki njen dio...
Elvis Costello