Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Eros Ramazzotti dolazi na Ljetnu pozornicu

Eros Ramazzotti dolazi na Ljetnu pozornicuEros Ramazzotti, jedna od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda dolazi u Opatiju 15. kolovoza 2019. godine.

Ramazzotti će tijekom svoje turneje 2019. godine prezentirati novi album ‘Vita ce n’è’ koji već obara rekorde slušanosti, ali publika neće ostati uskraćena ni za njegove dosadašnje hitove.

Nakon nastupa na Sanremu 1984. godine s pjesmom ‘Terra promesa’ Eros Ramazzotti postaje planetarno popularan i do današnjih dana ne silazi s vrhova svjetskih top ljestvica. Surađuje s glazbenim velikanima poput Luciana Pavarottija, Andree Bocellija, Carlosa Santane, Tine Turner, Cher; niže hit za hitom ‘Parla con me’, ‘Un emozione per sempre’, ‘Can’t stop thinking of you’, ‘Fuoco nel fuoco’, ‘Piu’ bella cosa’, ‘Adesso tu’, ‘Musica e”, ‘Se bastasse una canzone’, ‘L’Ombra del Gigante’ i postaje jedan od najslušanijih i najcjenjenijih svjetskih kantautora.

Intimni ambijent Ljetne pozornice omogućava neposredniji kontakt pjevača i publike što će posjetiteljima pružiti vrhunsko glazbeno iskustvo za pamćenje!

Sektor A (sektor ispred pozornice)
550,00 kn – do 31.7.2019.
650,00 kn – od 1.8.2019. do dana koncerta

Sektor B (iza Sektora A)
450,00 kn – do 31.7.2019.
550,00 kn – od 1.8.2019. do dana koncerta

Osobe u invalidskim kolicima
Molimo da se zainteresirani prije kupnje ulaznica jave u ured Festivala Opatija (051.271.377; radnim danom od 8 do 16 sati ili na mail: festival-opatija@ri.t-com.hr).

Djeca do 7. godina starosti ne plaćaju ulaznicu.

Prodajna mjesta:
Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati.
Ulaznice u prodaji preko sustava www.mojekarte.hr i ovlaštenim prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr navedenim OVDJE i na www.eventim.hr i ovlaštenim prodajnim mjestima sustava Eventim.hr

Objavljeno 15.07.2019.

Vremeplov

Što dalje idemo, manja su nam očekivanja. Ja se samo nadam pozivima iz naselja, gradova i sela u kojima ima struje, drugo me apsolutno više ne interesira. Daj nam produžni kabel s pet utičnica da se možemo uštekat’ i pusti nas sat i pol, dva i mi ćemo dati sve od sebe.
Robert Jovanović (Mandrili)