Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Etno bend Veja u River Pubu

Etno bend Veja u River PubuU subotu 04.10. u River Pub nam, direktno sa europskih pozornica, dolazi Veja, fantastičan bend iz Pazina koji čini skupina talentiranih zaljubljenika u istarsku narodnu tradicionalnu glazbu, koju izvode u modernim aranžmanima i koristeći stvarno velik broj tradicijskih instrumenata iz cijelog svijeta.

Možda bi se preci članova grupe Veja isprva začudili načinu na koji njihovi potomci danas koriste mih, gajde, kaval, violinu, harmoniku i gitaru uz bas gitaru, djembe i cajon, ali bi s vremenom prihvatili činjenicu da se sve mijenja, a time i raste, a sve što raste – živi, nadahnjuje i pruža nove prilike za nova stvaralaštva.

Francuska, Estonija, Italija, Grčka i Slovenija samo su neke od zemalja gdje je Veja do sada nastupila i oduševila sve prisutne. Drago nam je što sada dolaze i kod nas, a vjerujte nam na riječ kad kažemo da se ovaj nastup jednostavno ne isplati propustiti!

Nastup počinje u 22:00h, a ulaz je besplatan!

Objavljeno 04.10.2014.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal