Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Exit Festival: Jonathan headlineri Future Shock pozornice

Exit Festival: Jonathan headlineri Future Shock pozorniceRiječka indie rock petorka Jonathan headlineri su Exitove Future Shock pozornice na kojoj će nastupiti udarnog dana festivala, u subotu 11. srpnja.

Smještena na samoj tvrđavi Future Shock pozornica posvećena je uzbudljivim novim bendovima iz regije, a osim Jonathana na njoj će svirati i ESC Life, Straight Mickey And The Boys, Proleće, Bolesna štenad i mnogi drugi. Svojim premijernim gostovanjem u Novom Sadu Jonathan će zaokružiti impresivan popis svirki na ljetnim festivalima koji, osim Exita, uključuje u Flow, InMusic, Regius, Ferragosto Jam, S.A.R.S. Fest, Pannonian Challenge i Špancirfest.

Cijena ulaznica je 520 kn (525 kn online) za Exit i 410 kn (415 kn online) za Sea Dance, odnosno samo 595 kn (600 kn online) za Exit Avanturu.

Cijena jednodnevne ulaznice na pretprodajnim mjestima je 195 kn (online 205 kn) I to je iznos koji će ostati do kraja prodajnog ciklusa.

Ulaznice se prodaju na Entrio prodajnim mjestima i na stranici www.entrio.hr.

Objavljeno 03.07.2015.

Vremeplov

Možda vam je poznato da neki antropolozi smatraju glazbu prvim od svih umjetničkih načina izražavanja ljudske rase, koji je uobličen još u vremenima davno prije naprednih civilizacija Maya, Egipta, Sumera... još tamo u pećinama, dok su ljudska bića mumljala i žvakala meso životinja i pripadnika suparničkih plemena.
Luda Furlan Zaborac (The Bambi Molesters)