Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Festival Gitare u sklopu KKL-a

Festival Gitare u sklopu KKL-aKastafsko kulturno leto i ovog tjedna nudi bogati program za sve posjetitelje, pa vas tako od 16.07-21.07 čeka Festival gitare...

Četvrtak, 16.7. – subota 18.7., Crekvina, 21:00
U posljednjih nekoliko godina, Festival gitare se konceptualno sve više oslanja na lokalne glazbene motive i tematiku pa će tako ove godine publika uživati u kolažu gitarskih nastupa s predznakom etno i world glazbe, naglašavajući pritom interpretaciju tradicijskog izričaja.

U sklopu Festivala gitare održat će se i Radionica gitare (13.-17.7.2015.). Na ovu besplatnu radionicu možete se prijaviti na: radionice.kkl@gmail.com (za kraj radionice predviđen je koncert polaznika u sklopu Festivala gitare).

Damir Kukuruzović Django Group & Friends
Četvrtak, 16.7., Crekvina, 21:00
Projekt Damira Kukuruzovića svojevrstan je hommage glazbi Django Reinhardta i Stephanea Grappellia, dvojca koji je obilježio europsku glazbu 20. stoljeća, a sam Kukuruzović već dugi niz godina slovi kao jedan od najvjernijih sljedbenika Djanga Reinhardta i jedan od naših ponajboljih gitarista.
Cijena ulaznice 30,00 kn.

Fog Painters feat. Vasko Atanasovski
Petak, 17.7., Crekvina, 21:00
Uz multiinstrumentalista, aranžera i kompozitora Zorana Majstorovića na gitari, Fog Painterse čine Žiga Golob (kontrabas) i Kruno Levačić (udaraljke). Kao gost kastavskog koncerta nastupit će Vasko Atanasovski (flauta, saksofon) hvaljeni slovenski kompozitor i glazbenik. U njihovoj se glazbi mogu čuti utjecaji bluesa, jazza, etna pa sve do elektronske glazbe.
Cijena ulaznice 30,00 kn.

Gerbaz GIIPUJA feat. Elvis Stanić
Subota, 18.7., Crekvina, 21:00
Nakon zanimljivog i od kritike hvaljenog albuma GIIPUJA, Damjan Grbac kastavskoj će se publici predstaviti s novim nosačem zvuka GERBAZ GIIPUJA kao još sigurniji i zreliji autor te aranžer i vođa kvarteta. Fuzija jazza i istarske ljestvice platforma je za veliku slobodu interpretacije i neiscrpni motiv svih četiriju glazbenika koji sudjeluju na projektu. Elvis Stanić će u ovom programu Kastafskog kulturnog leta izvoditi skladbe na gitari i harmonici.
Cijena ulaznice 30,00 kn.

Objavljeno 16.07.2015.

Vremeplov

Ljubav je jača od pravde.
Sting