Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Filmske večeri u Riveru!

Filmske večeri u Riveru!Jedan od noviteta u novoj jesensko-zimskoj sezoni riječkog River puba su i ’’Filmske večeri ponedjeljkom’’...

U suradnji sa KineDok, svaki ponedjeljak će se gornji kat River Puba pretvoriti u malo improvizirano intimno kino gdje ćete na velikom platnu i dva TV - ekrana moći uživati u odličnim dokumentarcima, a uz to i vrućim kokicama, hladnim finim pivama i naravno dobrom društvu! :)

U ponedjeljak 07.11. u River Pubu možete pogledati latvijski dokumentarac ”Moj otac bankar” iz 2015.g., redatelja Leva Ozolina.

Nakon raspada Sovjetskog Saveza, u Latviji je nastao potpuni kaos, a Latvijci su pomislili da mogu sve. Jedan od njih je i nekad skromni profesor Boriss Osipvs, koji je preko noći postao oholi bankar, tipičan za sve istočnoeuropske novopečene bogataše početkom 90-ih godina.

No, ubrzo je zbog prevare štediša napustio zemlju i – potpuno nestao iz života svoje obitelji. Petnaest godina kasnije, njegova kćer, oboružana samo fotografijom s Interpolove tjeralice, putuje u azil za mentalne bolesnike u Maleziji kako bi saznala je li čovjek na fotografiji njezin rođeni otac. Uzbudljiva emotivna priča o čovjeku koji se izgubio u prekretničkom vremenu... i kćeri koja se nada pronaći ga.

Ponedjeljak, 07.11. u 21:30, ulaz je besplatan.

Objavljeno 07.11.2016.

Vremeplov

Ne mislim da se žena mora postaviti kao muškarac da bi pokazala svoju snagu.
Little Richard