Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Filmski hitovi i klasici u siječnju u Art kinu

Filmski hitovi i klasici u siječnju u Art kinuNakon izvrsnih filmskih naslova koji su se prošle godine redali u Art-kinu Croatia – stižu i nove filmske uspješnice. Siječanj će svakako zagrijati «Nimfomanka», uzdrmati «Otmica», a ponovno će se prikazivati i Jarmuschovi ljubavnici zbog velikog interesa publike.

«Otmica» je napeti triler danskog redatelja Tobiasa Lindholma koji nas je prošle godine oduševio dramom «Lov». Oni koji su propustili posljednji film Jima Jarmuscha »Samo ljubavnici preživljavaju» dobili su priliku uživati u romantičnoj priči dvoje vampira zaljubljenih u glazbu i književnost čiji životi dolaze u opasnost.

Sada već kultni danski redatelj Lars von Trier već mjesecima provocira plakatima i najavama za svoj novi film u kojem se »Nimfomanka» prisjeća svoje prošlosti i početaka seksualne odiseje. Prvi dio divlja je i poetična vožnja vlakom tokom koje se dvije prijateljice klade koja će zavesti više muškaraca. Pobjednica osvaja vrećicu slasnih čokoladnih bombona, a hoće li to biti Joe ili B saznajte od 9. do 16. siječnja. U četvrtak, 9. siječnja u 21 sat, nakon prvog prikazivanja filma «Nimfomanka», filmski kritičari Dragan Rubeša i Mario Kozina uvest će riječku publiku u Trierov filmski opus kroz tribinu «Let’s talk about SEX».

Riječku će premijeru u petak, 17. siječnja imati novi film hrvatskog redatelja Lukasa Nole, kriminalistička drama «Šuti!» koja istražuje tamnu stranu obiteljskog života. «Šuti!» je tragična priča o disfunkcionalnoj obitelji i nesreći koja ih prati generacijama, a premijeri će nazočiti i redatelj Lukas Nola.

Ciklus filmova koje su voljeli naše bake i djedovi novim će generacijama otvoriti stranice povijesti kinematografije, a one starije vratiti u prošlost uz romantične komedije s izvanrednom glazbenom podlogom. Impresivni azijski filmovi «Pieta» Kim Ki-Duka i «Veliki majstor» Wong Kar Waija razveselit će sve ljubitelje ovih genijalnih redatelja.Objavljeno 08.01.2014.

Vremeplov

Radite što vas ispunjava i uživajte u tome.
Franjo Butković Rosho (Underground Sky), intervju za RiRock.com