Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Filmski ponedjeljak - Edo Maajka - ”Sevdah o rodama”

Filmski ponedjeljak - Edo Maajka - ”Sevdah o rodama”U ponedjeljak 13.02. u River pubu na Dokumentarnom ponedjeljku s Liburnia Film Festivalom prikazuje se dokumentarac ”Edo Maajka - Sevdah o rodama” redatelja i scenarista Silvija Mirošničenka, koji prati repera Edu Maajku od rodnog Brčkog do Novog Pazara gdje treba održati prvi koncert takve vrste u tom dijelu Sandžaka.

Ovo je prvi hrvatski dokumentarac koji tematizira hip-hop/rap glazbu i koji otkriva do sada nepoznate autobiografske podatke o Edi Maajki.

Dokumentarac je na Festivalu rock filma DORF u Vinkovcima osvojio nagradu za najbolji film, na Danima hrvatskog filma 2008. nagradu za najbolju montažu, a na Liburnia Film Festivalu 2007. nagradu publike.

Projekcija počinje u 21 sat, a od 20h, te nakon filma sve do 01h, prigodni HIP-HOP/Rap/RnB beatovi, sve od Dr.Drea i NWA-a do Elementala i Ajs Nigrutina!

Ulaz je besplatan.

Objavljeno 13.02.2017.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik