Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Finalna večer eksplozije!

Finalna večer eksplozije!U petak 06.10. će se u zagrebačkom Boogaloo Clubu održati finalna večer ovogodišnjeg, jubilarnog, desetog po redu, festivala Velika Rock Eksplozija.

Na toj finalnoj večeri, nazvanoj „Grande finale“ će nastupiti neponovljivi, definitivno jedan od najboljih i najzanimljivijih bendova sa ovih prostora, riječki Let 3.

Let 3 su davno dokazali da nisu samo bizarni, bučni čudaci nego prvorazredna rock atrakcija i zaista unikatna umjetnička pojava koja je, iako dolaze iz punk i alter scene, u samom vrhu glazbene scene sa ovih prostora već čitavih trideset godina konstantno iznenađujući sa svojim projektima i performaceima.

Pored toga su objavili šest studijskih albuma sa koji također spadaju u sam vrh ovdašnje glazbene scene sa kojima su dobili cijeli niz prestižnih glazbenih nagrada.

Kao posebni gosti će prije Leta nastupiti ozloglašeni zagrebački mračnjaci Phantasmagoria koji se polako ali sigurno vračaju na scenu. Phantasmagoria djeluje od 1988. godine, a najveći uspjeh postižu početkom devedesetih kada su bili u samom vrhu alter rock scene na ovom području, često sviraujući i izvan zemlje.

Nakon dugo vremena će ponovno zasvirati sa Let 3 sa kojima su u početku karijere vrlo često dijelii pozornicu i predstaviti dio novog kao i starog materija. Kao uvod u ovaj spektakl će nastupiti nove snage hrvatskog rockenrola, karlovački alter punk rock metal band EoT koji je početkom godine objavio svoj album prvijenac „Defibracija“ za izdavačku kuću Spona koja ih je otkrila baš na nastupu newcomera na Velikoj Rock Eksploziji.

Vrata će se otvoriti u 20:30, a EoT će se popeti na pozornicu u 21:00. U 22:00 će zasvirati Phantasmagoria, a u 23:00 će svoj spektakl započeti Let 3. Nakon koncerta će se nastaviti Novi Val Party na kojem će Tomi Phantasma i Schultz puštat novovalne i ostale hitove sa ovih prostora.

Cijena ulaznice iznosi 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan koncerta. Ulaznica samo na Novi Val Party će koštati 20 kn i moći će se kupiti samo na ulazu. Posjetitelji koncerta će moći slobodno ostati na partiju nakon koncerta.

Ulaznice su u prodaji na slijedećim mjestima: Boogaloo Club – Ulica grada Vukovara 68 (ulaz iz Ivana Lučića), Dirty Old Shop – Tratinska 18, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Metal Bar Valhalla – Radićeva 25, Octopus Tatto & Piercing Studio – Gundulićeva 31, Purgatory – Ozaljska 46, Eventim sustav, www.eventim.hr, Entrio sustav – www.entrio.hr

Objavljeno 04.10.2017.

Vremeplov

Ja sam cinik pun nade.
Tracy Chapman