Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Fit vam otkriva ’Tajnu ljubavi’

Fit vam otkriva ’Tajnu ljubavi’Riječka grupa Fit predstavlja svoj novi singl. Riječ je o pjesmi ’Tajna ljubav’ koji će, ne
treba sumnjati baš poput predhodnog singla ’Ne mogu bez nje’ izazvati dobre reakcije.

Riječ je o pjesmi koja odmah osvaja sa svojim zaraznim refrenom i vedrom melodijom. Gost na pjesmi je klavijaturist grupe Termiti Josip Krosnjak Pepi.

Podsjećamo, grupa Fit je u rujnu izbacila svoj treći studijski album nakon 22 godine! Album, nazvan ’2011’ Fitovci su dali publici na besplatni download (na internetskoj adresi www.fitrijeka.com ), čime su ušli u društvo izvođača s ovih
prostora koji nakon klasične diskografske karijere novi album sasvim besplatno nudi fanovima u mp3 formatu.

Povratnički album legendarnog benda donio je zreliji, ali jednako prepoznatljivi power pop zvuk banda, zapakiran u modernu produkciju te je oduševio kako publiku tako i kritičare, glazbene urednike. Skladbe su kreirane, snimane i producirane tri godine u amsterdamskom studiju gitariste grupe - Zorka Opačića.

Live albumom ’Live uz Rijeku’ objavljenim 2009. godine Fitovci su pokazali kako ne zvuče nimalo zastarjelo i da nimalo nisu izgubili energiju i svirački entuzijazam. Njihovi bezvremenski hitovi s prva dva studijska albuma ’Uz rijeku’ i ’Daj mi ruku’ još se uvelike emitiraju na domaćim ali i radio postajama u regiji gdje grupa uživa kultni status.

Povratak na scenu 2008. godine obilježilo je snimanje dokumentarnog filma ’Rock’n’roll je kriv za sve’ koji je tijekom 2011. godine prikazan na filmskim festivalima koji će se uskoro moći vidjeti i na domaćim televizijama. Film je polučio odličan uspjeh kod publike (očito željne Fitovog rada) kao i kritike.

Objavljeno 13.11.2011.

Vremeplov

Previše ljudi je okupirano pop muzikom. Pozicija rock’n’rolla u našoj subkulturi postala je previše znacčajna, naročito u traganju za filozofskim sadržajem.
Mick Jagger (krajem 70-ih prošlog stoljeća)