Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Franz Nicolay u Placeu!

Franz Nicolay u Placeu!Maleni riječki klub Place će u ponedjeljak 21.05. 2012. ugostiti jedan akustični folk/punk koncert.

Franz Nicolay je američki multi-instrumentalist sa dugogodišnjom strašću sviranja uistinu različite glazbe. Već kao urbani njujorški mladić gradi karijeru u anarho/cirkus bendu The World/Inferno Friendship Society, pa zatim svirajući klavijature i harmoniku u poznatim indie rockerima The Hold Steady, s kojima je svirao od 2005., pa sve do 2010. godine.

Zanima ga i etno glazba, ali ni punk mu nije stran. Surađivao je s Against Me!, Leftöver Crack, Choking Victim, The Dresden Dolls, Bouncing Souls, Frankom Turnerom i mnogima drugima.

Na ovoj kratkoj europskoj turneji promovira svoj posljednji album ”Do The Struggle!” koji je, premda mješavina uistinu svega i svačega, u suštini lagani folk s etno-punk uplivima.

Koncert će započeti u 22 sata, a cijena ulaznice je 15 kuna.

Objavljeno 21.05.2012.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)