Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Garažni rock na MBM-ovski način

Garažni rock na MBM-ovski načinTočno tri i pol godine nakon što su u Palachu promovirali svoj debitantski nosač zvuka, dečki iz grupe »My Buddy Moose« na istom su mjestu preksinoć predstavili svoj drugi album »Wonderful Feeling of Emptiness«.

U kućnoj atmosferi, među vjernom publikom, riječka je americana četvorka izvela većinu pjesama s novog CD-a, kombinirajući ih s pjesmama s prvog albuma i obradama koje i inače čine stalni dio njihova repertoara. Očekivano, publika je s najvećim oduševljenjem dočekala španjolsku »Las Nubes Peligrosas« te Elvisovu »Always on my Mind«.

Iako im se u Palachu nije pridružio nitko od glazbenika koji su gostovali na njihovom drugom albumu, instrumentalnu podršku Matko, Luka, Ištvan i Jasmin imali su u Liviju Hubički na orguljama koji ih je pratio i na nedavnom koncertu u Zagrebu.

U proširenom sastavu losovi su, da parafraziramo stih jedne od njihovih pjesama, pronašli savršen zvuk. Iako se na početku doimalo kao ih muče trema i nezainteresiranost, ti su »problemi« brzo otklonjeni, a ono što je uslijedilo bilo je sat i pol super garažnog rocka na MBM-ovski način.

Osim što su i ovog puta potvrdili da uživo zvuče mnogo dojmljivije, gotovo četiri godine nakon objavljivanja svojeg prvog materijala dečki su pokazali da su albumom »Wonderful Feeling of Emptiness« postali zreliji, ozbiljniji i glazbeno upečatljiviji.

I. Kocijan/ Novi list

Objavljeno 21.03.2010.

Vremeplov

Nekada je sve bilo puno sporije, puno romantičnije.
Srećko Cuculić, riječki književnik