Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Giant Sand i losovi u Močvari

Giant Sand i losovi u MočvariMy Buddy Moose će nastupit 01.06.2010. u Močvari kao predgrupa pionirima americane, grupi Giant Sand.

Howe Gelb, veliki pustinjski frajer, nakon dva sjajna samostalna koncerta, u Zagreb dolazi i treći put, no sada sa svojim matičnim bendom Giant Sand. Gelb je zasigurno jedan od najcjenjenijih autora nove američke muzike.

O samom značaju i utjecaju Giant Sanda govori činjenica da su kroz bend prošli Joey Burns i John Convertino (Calexico), Chris Cacavas (Green on Red), Tom Larkins (bubnjar Jonathana Richmana), dok su s Gelbom i bendom studijski i na koncertima surađivali i Isobell Campbell, Neko Case, M. Ward i brojni drugi velikani americane. Gelb i družina na ovom će koncertu promovirati još uvijek aktualni Giant Sand album ”proVISIONS”, kojeg je 2008. godine objavio Yep Rock Records, no sasvim je izvjesno da ćemo biti počašćeni glazbenim presjekom tridesetogodišnje glazbene ostavštine benda.

Riječki bend My Buddy Moose u Zagreb dolazi s friško objavljenim drugim studijskim albumom „Wonderful Feeling Of Emptiness“ koji je već naišao na odličan prijem kod glazbene kritike. Glazba koju izvode najčešće se opisuje kao americana, što znači da se kreću po sličnom teritoriju kao i Giant Sand, a kuriozitet je da se na „Wonderful Feeling“ u ulozi gostujućeg gitariste pojavljuje upravo Howe Gelb, s kojim su već dijelili stage u Zadru.

Album je sniman u produkciji Edija Cukerića (Gustafi, Hladno pivo, Bambi Molesters, Goribor, Nola...) i sadrži 12 autorskih pjesama. MBM su na glasu kao prava klupska koncertna atrakcija, pa nema razloga sumnjati da će Riječani biti odličan uvod u nastup legende iz Tucsona.

Vrata se otvaraju u 20:00, a koncert počinje u 21:30.

Upad u pretprodaji: 80 kn, na dan koncerta na blagajni kluba:100 kn.

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim mjestima:
Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dallas, Masarykova 6; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Eventim ticket shop, Jurišićeva 2a; Kovač, Masarykova 14; Punkt13, Ilica 14; Rockmark, Berislavićeva 13.


Objavljeno 26.05.2010.

Vremeplov

Skupina New York Dolls je dokazala da ne morate biti savršeni da bi bili prihvaćeni. Mi znamo naših pet akorda.
Johnny Thunders