Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Good Vibrations u Rijeci!

Good Vibrations u Rijeci!Good Vibrations je koncertni program koji se održava svaku drugu srijedu u zagrebačkom Vintage Industrial Baru...

U proteklih pet sezona s preko 130 izdanja dobre vibracije širilo je gotovo 300 hrvatskih i europskih bendova Ovo će biti prvo gostovanje u Rijeci.

A za dobre vibracije pobrinuti će se zagrebački She Loves Pablo i riječki Mamut.

Good Vibrations je koncertni program koji se održava svaku drugu srijedu u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Do danas je u pet sezona i preko 130 izdanja dobre vibracije širilo gotovo 300 hrvatskih i europskih bendova.

Program je doživio i dva međunarodna izdanja: u švedskim gradovima Göteborg i Värnamo, kao i u Londonu. Prema glasovima čitatelja portala Terapija.net Good Vibrations je dva puta proglašen najboljim klupskim programom u Hrvatskoj. Ovo će biti prvo gostovanje u Rijeci.

She Loves Pablo (Zagreb)
Ovaj zagrebački bend prošle je godine proslavio 10.rođendan, a do sada su izdali tri albuma: Mother of All (2009), Burn And Levitate (2013) i Try Mandarin (2016). Svojim odličnim nastupima zavrijedili su titulu jednog od najpopularnijih bendova hrvatskog undergrounda.

Mamut (Rijeka)
Mamut je novonastali alternativni metal bend iz Rijeke. Na svom premijernom nastupu pred riječkom publikom promovirati će prvi singl Mamut u meni.Na pozornicu dolaze s autorskim materijalom, pjesmama s nadolazećeg Freak Show EP-a. Mamut prati zvučne stope Korna, Deftonesa i Seethera, uz sveprisutan ambijent stoner metala.


Objavljeno 07.03.2017.

Vremeplov

Svi vjeruju u nešto i svi iz činjenice da vjeruju u nešto koriste to nešto kako bi podržali vlastito postojanje.
Frank Zappa