Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Goran Bare- noć vrhunskog rocka i kritike društva

Goran Bare- noć vrhunskog rocka i kritike društvaGoran Bare nastupio je u petak 04.06.2010. u Stereo Dvorani u pratnji svog matičnog benda- Majki i proslavio tridesetu godišnjicu svog glazbenog djelovanja.

Iako je kasnio sat vremena, publika svih generacija nije mu zamjerila. Izašao je izgovorivši: „Opusti se i uživaj“, a fanovi su ga dozivali, teenagerice su vrištale, a oni srednjovječni pljeskali.

Pjesmom „Krvarim od dosade“ krenuo je slavljenički koncert. Bare se zahvaljivao na velikom odazivu i podršci fanova. Napominjem da je ulaznica bila dosta skupa (od 80 do 100 kuna), ali je Stereo bio pun.

S nevjerojatnim žarom i neobjašnjivom silinom pjevao je svoje najveće hitove: „Put ka sreći“, „Budi ponosan“ i „Pokreni se“. U masi je bilo teško pronaći osobu koja ne zna stihove svih pjesama. Začudili biste se, ali ljudi su pjevali s Barom i najnovije hitove bez poteškoća.

Ovaj legendarni roker morao je opravdati svoj image revolucionara, te je između pjesama iskoristio vrijeme da kritizira aktualno socijal-političko stanje u zemlji. Naravno, sve nas je pozivao na revoluciju uz poneku duhovitu dosjetku.

Bila je to noć vrhunskog rocka i kritike društva u kojem živimo.

Završila je bisom na kojem je izveo tri pjesme. Jedna od njih bila je „Grešnik“ u kojoj se mnogi pronalaze, a stihovi kažu: „Sad kad sam se probudio, ne mogu reći da se nisam trudio“.

Ivana Prica

Objavljeno 07.06.2010.

Vremeplov

Gitara je predivan instrument.
Les Paul, glazbenik i tvorac popularne električne gitare