Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Goran Bare- noć vrhunskog rocka i kritike društva

Goran Bare- noć vrhunskog rocka i kritike društvaGoran Bare nastupio je u petak 04.06.2010. u Stereo Dvorani u pratnji svog matičnog benda- Majki i proslavio tridesetu godišnjicu svog glazbenog djelovanja.

Iako je kasnio sat vremena, publika svih generacija nije mu zamjerila. Izašao je izgovorivši: „Opusti se i uživaj“, a fanovi su ga dozivali, teenagerice su vrištale, a oni srednjovječni pljeskali.

Pjesmom „Krvarim od dosade“ krenuo je slavljenički koncert. Bare se zahvaljivao na velikom odazivu i podršci fanova. Napominjem da je ulaznica bila dosta skupa (od 80 do 100 kuna), ali je Stereo bio pun.

S nevjerojatnim žarom i neobjašnjivom silinom pjevao je svoje najveće hitove: „Put ka sreći“, „Budi ponosan“ i „Pokreni se“. U masi je bilo teško pronaći osobu koja ne zna stihove svih pjesama. Začudili biste se, ali ljudi su pjevali s Barom i najnovije hitove bez poteškoća.

Ovaj legendarni roker morao je opravdati svoj image revolucionara, te je između pjesama iskoristio vrijeme da kritizira aktualno socijal-političko stanje u zemlji. Naravno, sve nas je pozivao na revoluciju uz poneku duhovitu dosjetku.

Bila je to noć vrhunskog rocka i kritike društva u kojem živimo.

Završila je bisom na kojem je izveo tri pjesme. Jedna od njih bila je „Grešnik“ u kojoj se mnogi pronalaze, a stihovi kažu: „Sad kad sam se probudio, ne mogu reći da se nisam trudio“.

Ivana Prica

Objavljeno 07.06.2010.

Vremeplov

Amerikanci su ludi. Fascinirani su bacanjem svojih cipela na stage. Bio sam na mnogo koncerata u svom životu, neki su bili dobri, neki loši. Ali nikada me ništa nije potaklo da skinem cipelu i bacim je na pjevača.
Noel Galagher (Oasis)