Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grupa Keops promovira singl i najavljuje svoje ljetne nastupe

Grupa Keops promovira singl i najavljuje svoje ljetne nastupeRiječki hard rock bend Keops, novo ime Dallas Recordsa i sve popularniji hrvatski hard rock bend, trenutno promovira svoj novi singl ”Rat”.

Riječ je o snažnoj rock pjesmi sa zaraznim, emotivnim refrenom i iskrenim vokalom, koja se od početka polako gradi da bi na kraju postala punokrvna rock balada.

Tekst za pjesmu napisala je hvaljena autorica Ines Prajo, za glazbu je bio zadužen Tihomir Preradović, dok su autori aranžmana Davor Tomić i Bruno Mičetić.

Pjesma je snimljena u riječkom studiju Megaton i naći će se na novom albumu koji bend najavljuje za početak sljedeće godine, a uskoro će se za aktualni singl ”Rat” snimiti i video spot.

Album prvijenac objavili su 2012. godine, a bend danas čine pjevač Toni Šuperina, gitarist Bruno Mičetić, Mirjana Mičetić na klavijaturama, bas gitarist Vanja Matejčić te bubnjar Goran Plejić.

Prethodni singl ”Vjerujem u nas” prije nekoliko je mjeseci poharao eter i top ljestvice, a ništa manje ne očekuje se ni od singla ”Rat”, za koji će bend uskoro snimati i videospot.

Zvukom i pojavom Keops ravnopravno stoji uz bok najpoznatijim rock bendovima iz Hrvatske i regije, a ”Rat” ima potencijal da postane pravi hard rock evergreen

KEOPS ovog ljeta očekuju sljedeći nastupi:
18.07. Klub GRGA, DRAŽICE
20.07. KRALJEVICA
26.i 27.07 NOVALJA
08.08. MOŠĆENICE
09.08 . LOKVE

Objavljeno 04.07.2014.

Vremeplov

Svjestan sam toga da svaki čovjek ima dvije grupe neprijatelja, u jednu spadaju pravi prijatelji a u drugu krivi prijatelji...
Predrag Kraljević Kralj (Termiti), intervju za RiRock.com