Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Halloween Party u Palachu!

Halloween Party u Palachu!Udruga The Hauntlings u suradnji sa gospodarem ceremonije Imperatorom Zla Vas pozivaju na najgori party povodom Noći Vještica…

U četvrtak, 31.10.2013. održati će se najzlokobniji party ove sezone I vrijeme je da svi ljubitelji mračnog i stravičnog zavire u ormare I iskopaju svoje strašne maske te se zapute ravno u Klub Palach.

Tema ovogodišnjeg Halloween Party-a je Ukleti Cirkus gdje će preplašene goste na Carnival Floor-u dočekati razni spooky štandovi, a u trećoj prostoriji na Party Floor-u dobro zagrijati mračni DJevei..

Uz malu donaciju na svim štandovima možete se: okrijepiti uz Vještičji kotao juhe od bundeva, pretvoriti u vampira i zaraditi mrtvi poljubac vampirice iz Beauty Biting Booth-a, saznati što vam budućnost donosi uz Proricanje budućnosti sa vidovitom Madame Claire Voyant, transformirati se u zombija uz Zombie Face Painting, saznati svoj look za vaš posljednji dan na zemlji sa Post Mortem Portraits te, ako se usuđujete gurnuti ruku u najodvratniju smjesu sline i otrova, u mogućnosti ste osvojiti poklon na Slime gift booth-u i uz to sve se zabaviti i odnijeti si suvenir sa raznih štandova rukotvorina.

Za mistično zabavni dio biti će zadužen nitko drugi do naš Hipnotizer Leopold, a naravno cirkus nemože proći bez dobre zabave uz žonglera CarnYvor, sirene, snagatora i klaunove, a spooky dojmu pomoći će Zombie Survival Poppet show gdje će se posjetitelji moći boriti s lutkama za život, te mnogi drugi...U trećoj prostoriji kluba Palach nas zagrijavaju: DJevi: The Klinik Conspiracy, a potom JesteRi sa prigodnom glazbom od gothic rocka, elektro punka, rocka, metala, stonera i punka do spooky zvukova iz samog pakla.

Upad na ovaj događaj iznosi prikladnih 6,66kn, a vrata kluba se otvaraju u 18h.

Na posjetiteljima je da se prikladno maskiraju u: zle klaunove, bradate žene, gatare vještice, spooky marionete, trubadure, demonske žonglere I sve vezano za cirkus i karneval te tako upotpune dio atmosfere ovog mističnog događaja.

Klub će, kao i svake godine do sada, biti prikladno uređen, a duh Jana Palacha će kružiti Kružnom kako bi upotpunio događaj te pomogao otjerati zle duhove donoseći sreću u daljnjem radu svima nam dragog kluba Palach.

Obožavatelji pomaknutog i zabranjenog, mračnog i mističnog, poklonici gothic, metal i ostale underground mjuze, ljubitelji crnog humora i naši dobri prijatelji željni dobre zabave i veselja pojavite se u svom najlošijem izdanju i zabavite na Halloween Partyu.

Objavljeno 24.10.2013.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich