Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Halloween Party u Palachu!

Halloween Party u Palachu!Udruga The Hauntlings u suradnji sa gospodarem ceremonije Imperatorom Zla Vas pozivaju na najgori party povodom Noći Vještica…

U četvrtak, 31.10.2013. održati će se najzlokobniji party ove sezone I vrijeme je da svi ljubitelji mračnog i stravičnog zavire u ormare I iskopaju svoje strašne maske te se zapute ravno u Klub Palach.

Tema ovogodišnjeg Halloween Party-a je Ukleti Cirkus gdje će preplašene goste na Carnival Floor-u dočekati razni spooky štandovi, a u trećoj prostoriji na Party Floor-u dobro zagrijati mračni DJevei..

Uz malu donaciju na svim štandovima možete se: okrijepiti uz Vještičji kotao juhe od bundeva, pretvoriti u vampira i zaraditi mrtvi poljubac vampirice iz Beauty Biting Booth-a, saznati što vam budućnost donosi uz Proricanje budućnosti sa vidovitom Madame Claire Voyant, transformirati se u zombija uz Zombie Face Painting, saznati svoj look za vaš posljednji dan na zemlji sa Post Mortem Portraits te, ako se usuđujete gurnuti ruku u najodvratniju smjesu sline i otrova, u mogućnosti ste osvojiti poklon na Slime gift booth-u i uz to sve se zabaviti i odnijeti si suvenir sa raznih štandova rukotvorina.

Za mistično zabavni dio biti će zadužen nitko drugi do naš Hipnotizer Leopold, a naravno cirkus nemože proći bez dobre zabave uz žonglera CarnYvor, sirene, snagatora i klaunove, a spooky dojmu pomoći će Zombie Survival Poppet show gdje će se posjetitelji moći boriti s lutkama za život, te mnogi drugi...U trećoj prostoriji kluba Palach nas zagrijavaju: DJevi: The Klinik Conspiracy, a potom JesteRi sa prigodnom glazbom od gothic rocka, elektro punka, rocka, metala, stonera i punka do spooky zvukova iz samog pakla.

Upad na ovaj događaj iznosi prikladnih 6,66kn, a vrata kluba se otvaraju u 18h.

Na posjetiteljima je da se prikladno maskiraju u: zle klaunove, bradate žene, gatare vještice, spooky marionete, trubadure, demonske žonglere I sve vezano za cirkus i karneval te tako upotpune dio atmosfere ovog mističnog događaja.

Klub će, kao i svake godine do sada, biti prikladno uređen, a duh Jana Palacha će kružiti Kružnom kako bi upotpunio događaj te pomogao otjerati zle duhove donoseći sreću u daljnjem radu svima nam dragog kluba Palach.

Obožavatelji pomaknutog i zabranjenog, mračnog i mističnog, poklonici gothic, metal i ostale underground mjuze, ljubitelji crnog humora i naši dobri prijatelji željni dobre zabave i veselja pojavite se u svom najlošijem izdanju i zabavite na Halloween Partyu.

Objavljeno 24.10.2013.

Vremeplov

Ako ti tvoja okolina ne dozvoljava da sanjaš, preseli se u onu u kojoj to možeš.
Billy Idol