Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hartera i Red Bull predstavljaju Vivi Rinocerus!

Hartera i Red Bull predstavljaju Vivi Rinocerus!Vivi Rinocerus je inicijalno strip-priča iz uma Damira Martinovića Mrleta, a za osnovni cilj ima postaviti okvir unutar kojeg se osobe različitih kreativnih sposobnosti mogu izražavati. Bit čitavog projekta jest zapravo međusobna suradnja najrazličitijih vidova umjetnosti, tzv. kreativno nadopunjavanje unutar komplementarnih i nekomplementarnih pravaca.

Tako će se naprimjer već ove godine likovi i nastambe iz priče ViVi Rinocerus trodimenzionalno upriličiti u samom prostoru Hartere uz podršku Red Bulla te će na taj način kroz transformacije u halama bivše tvornice čitavom prostoru i festivalu dati potpuno novu dimenziju.

”Napisao sam priču i pročitao pred određenom osobom i na taj način sam je automatski involvirao, te je njezina reakcija/inspiracija rezultirala prijedlogom oslikavanja prostora, što je mene opet inspiriralo na ”novu reakciju” tj. da priča o glavnom junaku dobije novi smjer razvoja događaja. Slijedi unakrsno pisanje i crtanje stripa, izrada prostora i likova (u vidu skulptura) u stvarnosti u ”prirodnim” veličinama, dodavanje zvučnih i glazbenih motiva, početak kreiranja kazališne predstave i, kao što čitate, mogućnost ekspanzije u prostor, vrijeme, te bilo koju vrstu filozofije, umjetnosti i zanatstva.”

Raznolikost projekta ViVi Rinocerus posebno je vidljiva u profesijama njenih sudionika: studenti likovne akademije, studenti arhitekture, informatičari, elektotehničari, majstori, glazbenici, glumci...

Natječaj za neka vizualna rješenja je netom završen i iznjedrio je briljantne uratke nagrađenih autora Tee Stražičić i Sebastiana Saganića.

Pridružite se i vi!

Nikad nije kasno jer ova priča od sada ima početak. No, važno za istaknuti je da ne želi, niti planira imati kra

Objavljeno 03.07.2011.

Vremeplov

Ljudi se ne bi trebali oslanjati na intervjue s glazbenicima kao da su stvarni. Većina njih je osakaćena, izmišljaju stvari u njima. To je, reklo bi se, izmišljena priča pisca ili izdavača.
Frank Black (The Pixies)