Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hesusi pred riječkom publikom

Hesusi pred riječkom publikomU sklopu svog ’’Balkan toura 2009’’ riječki bend Hesus Attor održao je koncert pred svojom publikom, a gdje drugdje nego u Palachu. Nakon birokratskih problema koje im je ’’doživjela’’ predgrupa na granici Hesusi su ponudili izvrstan koncert na opće zadovoljstvo prisutne publike .

Najavljena predgrupa ’’Consectration’’ nije se uspjela predstaviti riječkoj publici. Naime, na granici između Hrvatske i Srbije bend je zadržan zbog nesuvislih birokratskih zavrzlama, no bez obzira na ’’birokraciju’’ to nije omelo Hesuse da održe izvrstan koncert. Osim starih pjesama, bend je predstavio publici pjesme sa svog novog albuma ”Sonic Gastronomy Volume 1”. Sulude glazbene teme (country, latino i sl.) u kombinaciji s hard/heavy gitarističkim rifovima, te izvrsna vokalna interpretacija pokazali su širinu glazbene priče s kojom se Hesusi vješto ’’igraju’’.

Također u Palachu Hesusi su promovirali svoj prvi spot, koji je montirala njihova dugogodišnja prijateljica Marta Ožanić Rozić, a snimke koje se vrte u spotu dobili su zahvaljujući ekipi iz glazbene emisije Trzalica s Ri-TV-a.

U svakom slučaju, ako niste bili na koncertu, može vam biti žao. Grešku možete ispraviti odlaskom na ’’Opatijske barufe’’ gdje će te se uvjeriti zašto su Hesusi izvrstan bend.

Objavljeno 28.03.2009.

Vremeplov

Ne, prije svega ja nisam rocker. Mene bi se moglo više svrstati u neki slavonski pandan bluesera. Kad si blueser onda to radiš do smrti, a kad si rocker onda se voziš u bijesnom automobilu, okružen si trebama, znaš ono sex, drugs and rock&roll. Ja sebe danas ne smatram rockerom nego hrvatskom inačicom bluesmana.
Goran Bare