Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

High5 u Palachu!

High5 u Palachu!U subotu 06.02. u riječkom Plachu nastupiti će High5, mladi zagrebački hip hop sastav čiji je proboj na scenu započeo u ožujku 2014. kada su nastupali u prepunoj Tvornici Kulture kao predgrupa Prti Bee Geeu, a upravo je Tvornica označila njihov put prema samom vrhu hrvatskog rapa.

Samo je godina dana bila potrebna da High5 postanu jedan od najboljih novih rap izvođača u Hrvatskoj, ali i regiji. U prilog tome govore njihovi nastupi, bili su glavni izvođači na brucošijadi Fakulteta političkih znanosti tj. festivalu “Graffiti na gradele”, zatim su rasprodavali klubove u Osijeku, Ljubljani i Rijeci, što je rijetkost za bend koji je tada imao samo EP.

Na njihovom prvom samostalnom zagrebačkom nastupu u Velikom pogonu Tvornice Kulture, na kojem su ujedno i promovirali svoj prvi album, pokazali su spremnost za velike prostore i samostalne koncerte.

Ako govorimo o velikim prostorima, onda je sigurno najveći dosadašnji uspjeh za bend tako mlade karijere nastup u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova na 11. izdanju Pozitivnog koncerta zajedno s Dječacima, SARS i Quasar.

Od EP-a „Triestri“, preko singlova “Kaj kaje”, “Doobie”, “Cheez”, High5 su izbacili još nekoliko novih hitova poput “Sinusi”, “Doktori” i “Žene Gazele”.

High5 sa svojim radom već izazova strahopoštovanje, njihova banda izbacuje hit za hitom, a njihovi profesori ne znaju čime se bave.

Trap gospodari Zagreba su na simboličan datum, 03.03. odlučili izbaciti i svoj prvi album “Schengengang” koji je u samo dva dana skinut preko 3000 puta.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 30 kn dok će na dan koncerta biti 40 kn.
Službena prodajna mjesta:
• OKC Palach, Kružna 8, Rijeka
• The Beertija, Slavka Krautzeka 12, Rijeka
• Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka
• online entrio.hr i online eventim.hr

Objavljeno 03.02.2016.

Vremeplov

Svirajući s ljudima raznolikih izričaja čovjek širi vidike, a Rijeka ima pregršt kvalitetnih glazbenika koji imaju što za reći.
Vedran Križan (Manofon), intervju za RiRock.com