Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Hrvatska pomaže’’ na riječkom Korzu

’’Hrvatska pomaže’’ na riječkom KorzuRiječki koncert ’’Hrvatska pomaže’’ počinje u 20:00 na Korzu, uz izravni prijenos na HRT-u 1 od 20:05 sati...

Na Korzu će će nastupiti 18 izvođača iz riječkog i istarskog područja (rokeri i čavalovci), i to Let 3, Urban & 4, Putokazi, Morso, Atomsko sklonište, Krešo i Kisele kiše, Keops, Gustafi, Blagdan band, Belfast Food, En Face, Grad, The Panny Black Remedy, River Pool, Koktelsi, Šajeta i The Shaiones, Dule Jeličić i Bonaca i Alen Polić.

Mnoge tvrtke i institucije besplatno će svojim uslugama sudjelovati u organizaciji koncerta kao doprinos ovoj humanitarnog akciji za pomoć građanima s poplavljenih područja, a Grad Rijeka kao organizator omogućit će pozornicu i drugu opremu te dežurstvo Javne vatrogasne postrojbe Rijeka.

Svog su se honorara, uz izvođače i organizatore, u korist stradalih u poplavi, odrekli svi sudionici koncerta: G.I.S. Matulji (ozvučenje i rasvjeta), Securitas (osiguranje), ZAMP (autorska prava), Cyclorama (scenska konstrukcija), vatrogasci Javne postrojbe Rijeka, Zavod za hitnu medicinu PGŽ-a, Jamnica d.d., Tapes Rijeka, Zagrebačka pivovara d.d., Dezinsekcija Rijeka, Ghia Staff, a uz svesrdnu potporu i aktivnosti brojnih volontera, studenta riječkoga Sveučilišta te HNK Rijeke.

Na samom koncertu novinari će u backstage moći ući s press iskaznicom svoje matične kuće.

Građani mogu pomoći poplavljenim područjima pozivom na donatorski telefon 060 90 11, uplatom na žiro račun IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 08, a prilikom uplate iz inozemstva mora se koristiti SWIFT: PBZGHR2X (račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb).

Akcija Hrvatska pomaže može se pratiti i putem društvenih mreža – na internetu, Facebooku i Twitteru uz #hrvatskapomaze.

Objavljeno 24.05.2014.

Vremeplov

Radite što vas ispunjava i uživajte u tome.
Franjo Butković Rosho (Underground Sky), intervju za RiRock.com