Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hrvoje Hodak - Glazbeni izlazak iz sjene

Hrvoje Hodak - Glazbeni izlazak iz sjeneHrvoje Hodak, nekadašnji član i autor dijela hitova riječke skupine Belfast Food, predstavlja se prvim samostalnim singlom ”Mjesto”, koji je ujedno i najava njegovog debi albuma ”U sjeni” koji će pod Dallas Records etiketom biti objavljen krajem listopada. U pjesmi ”Mjesto”, odabranoj za prvi singl, Hrvoju se pridružio i bard šansone Arsen Dedić. Usklađenost Arsenova i Hrvojeva vokala uz zanimljivu melodijsku podlogu čini ovu pjesmu potencijalnim klasikom neograničenog roka trajanja.

Uz Hrvoja i Arsena na najavnom singlu sudjeluju redom cijenjeni glazbenici: Henry Radanović (bas gitara), Alen Širola (el. gitara, programiranje) i Tonči Grabušić (bubnjevi, jaje). Nadolazeći album ”U sjeni” niz je pjesama koje su nastale u posljednje tri godine.

Nakon preseljenja iz Zagreba na Rab iz zdravstvenih razloga, Hrvoje je prionuo slaganju kolekcije koja će činiti njegov prvi samostalni glazbeni projekt. Produkcijski i aranžerski dio odradili su Alen Širola, Hrvojev kolega iz Belfast Fooda, Mario Juničić i Olja Dešić.

Osim spomenutih Hrvoju se na albumu pridružilo još nekoliko izvanrednih glazbenika, među kojima su i Dado Topić, Johnny Brennan, Denis Razumović, Martina Majerle, Marko Tolja i mnogi drugi.

Album ”U sjeni”, nakon dužeg vremena na domaću scenu postavlja jednog mladog kantautora, talentiranog i iskusnog glazbenika, koji je osim višegodišnjeg iskustva na rock sceni u svoj autorski izričaj unio i pečat klasičnog glazbenog obrazovanja (Hrvoje je i oboist), s jakim osjećajem za liriku i melodiju.

U očekivanju albuma ’U sjeni’ više informacija potražite na internetskoj stranici www.hrvojehodak.com.

Robert Paulić / Artist info

Objavljeno 04.10.2006.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf