Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hrvoje Hodak - Glazbeni izlazak iz sjene

Hrvoje Hodak - Glazbeni izlazak iz sjeneHrvoje Hodak, nekadašnji član i autor dijela hitova riječke skupine Belfast Food, predstavlja se prvim samostalnim singlom ”Mjesto”, koji je ujedno i najava njegovog debi albuma ”U sjeni” koji će pod Dallas Records etiketom biti objavljen krajem listopada. U pjesmi ”Mjesto”, odabranoj za prvi singl, Hrvoju se pridružio i bard šansone Arsen Dedić. Usklađenost Arsenova i Hrvojeva vokala uz zanimljivu melodijsku podlogu čini ovu pjesmu potencijalnim klasikom neograničenog roka trajanja.

Uz Hrvoja i Arsena na najavnom singlu sudjeluju redom cijenjeni glazbenici: Henry Radanović (bas gitara), Alen Širola (el. gitara, programiranje) i Tonči Grabušić (bubnjevi, jaje). Nadolazeći album ”U sjeni” niz je pjesama koje su nastale u posljednje tri godine.

Nakon preseljenja iz Zagreba na Rab iz zdravstvenih razloga, Hrvoje je prionuo slaganju kolekcije koja će činiti njegov prvi samostalni glazbeni projekt. Produkcijski i aranžerski dio odradili su Alen Širola, Hrvojev kolega iz Belfast Fooda, Mario Juničić i Olja Dešić.

Osim spomenutih Hrvoju se na albumu pridružilo još nekoliko izvanrednih glazbenika, među kojima su i Dado Topić, Johnny Brennan, Denis Razumović, Martina Majerle, Marko Tolja i mnogi drugi.

Album ”U sjeni”, nakon dužeg vremena na domaću scenu postavlja jednog mladog kantautora, talentiranog i iskusnog glazbenika, koji je osim višegodišnjeg iskustva na rock sceni u svoj autorski izričaj unio i pečat klasičnog glazbenog obrazovanja (Hrvoje je i oboist), s jakim osjećajem za liriku i melodiju.

U očekivanju albuma ’U sjeni’ više informacija potražite na internetskoj stranici www.hrvojehodak.com.

Robert Paulić / Artist info

Objavljeno 04.10.2006.

Vremeplov

Svirajte glazbu - ne instrument.
Nepoznat autor