Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Humanost na djelu!

Humanost na djelu!Klub Palach je u petak 15. 01. 2010. bio domaćin velikog humanitarnog koncerta na kojem su nastupili riječki bendovi River Sharks, Pasi i Disco’n’Action te DJ-i Sven Nalis i Rotten.

Koncert je organiziran za prikupljanje sredstava potrebnih domu za nezbrinutu djecu ’’Ivana Brlić Mažuranić’’ u Rijeci.

Prvi je nastupio rockabilly bend River Sharks. Bend je svojom glazbom u stilu pedesetih te vedrim i zaraznim melodijama zagrijao i rasplesao okupljenu publiku prije nastupa sad već legendarnih Pasa.

Ovaj vječni demo bend u posljednje je vrijeme vrlo aktivan pa tako intenzivno sviraju po Hrvatskoj, ali i susjednoj Sloveniji. Uz česte live nastupe rade i na novom materijalu, od kojeg smo manji dio mogli jučer ćuti.

Pasi su za nastup pred punim Palachom odabrali uglavnom pjesme s njihovh ranijih demo uradaka pa su se tako na set listi našle ’’Debeo’’, ’’Zuab ludi’’ i ’’Eterle’’, a svoju društvenu angažiranost ponovno su pokazali pjesmama ’’R.R.A’’ i ’’Junaci našeg doba’’. Nastup su zavšili prigodnom baladom ’’Oda’’.

Nakon njih nastupio je Disco’n’Action, koji je ovaj koncert iskoristio za predstavljanje nekih noviteta i promjena. Najveća promjena, odnosno napredak je postignut u komunikaciji s publikom, a osim toga polako se u nove pjesme uvode vokali.

Uvedene promjene i standardno dobri instrumentalisti čine D’n’A još interesantnijim i boljim. Ostatak večeri bio je rezerviran za ljubitelje drum’n’bass glazbe, koje su zabavljali Sven Nalis i Rotten.

Riječani su ovom prilikom pokazali svoju humanost i odazvali se u velikom broju i podržali ovu hvalevrijednu akciju udruge Ri-Rock.

Miran Milić

Objavljeno 17.01.2010.

Vremeplov

Hipotetska pitanja dobivaju hipotetske odgovore.
Joan Baez