Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Humanost na djelu!

Humanost na djelu!Klub Palach je u petak 15. 01. 2010. bio domaćin velikog humanitarnog koncerta na kojem su nastupili riječki bendovi River Sharks, Pasi i Disco’n’Action te DJ-i Sven Nalis i Rotten.

Koncert je organiziran za prikupljanje sredstava potrebnih domu za nezbrinutu djecu ’’Ivana Brlić Mažuranić’’ u Rijeci.

Prvi je nastupio rockabilly bend River Sharks. Bend je svojom glazbom u stilu pedesetih te vedrim i zaraznim melodijama zagrijao i rasplesao okupljenu publiku prije nastupa sad već legendarnih Pasa.

Ovaj vječni demo bend u posljednje je vrijeme vrlo aktivan pa tako intenzivno sviraju po Hrvatskoj, ali i susjednoj Sloveniji. Uz česte live nastupe rade i na novom materijalu, od kojeg smo manji dio mogli jučer ćuti.

Pasi su za nastup pred punim Palachom odabrali uglavnom pjesme s njihovh ranijih demo uradaka pa su se tako na set listi našle ’’Debeo’’, ’’Zuab ludi’’ i ’’Eterle’’, a svoju društvenu angažiranost ponovno su pokazali pjesmama ’’R.R.A’’ i ’’Junaci našeg doba’’. Nastup su zavšili prigodnom baladom ’’Oda’’.

Nakon njih nastupio je Disco’n’Action, koji je ovaj koncert iskoristio za predstavljanje nekih noviteta i promjena. Najveća promjena, odnosno napredak je postignut u komunikaciji s publikom, a osim toga polako se u nove pjesme uvode vokali.

Uvedene promjene i standardno dobri instrumentalisti čine D’n’A još interesantnijim i boljim. Ostatak večeri bio je rezerviran za ljubitelje drum’n’bass glazbe, koje su zabavljali Sven Nalis i Rotten.

Riječani su ovom prilikom pokazali svoju humanost i odazvali se u velikom broju i podržali ovu hvalevrijednu akciju udruge Ri-Rock.

Miran Milić

Objavljeno 17.01.2010.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal