Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”I will follow you” - novi singl Nenada Bacha

”I will follow you” - novi singl Nenada BachaPoznati hrvatski kantautor, producent i mirovni aktivist s adresom u New Yorku, Nenada Bacha sa svojim je bendom proizveo novu uspješnicu naziva ’I will follow you’.

Ova pjesma nalazi se na njegovom zadnjem albumu naslova ’All I Want Is Freedom’ a u vrlo kratkom roku postala je veliki hit kako u Americi tako i u Lijepoj našoj.

U rujnu je Nenad snimio i video spot za pjesme ’I Will Follow You’ i ’Everything if Forever’ u Chicagu. Nakon Chicaga Nenad je odletio u Hrvatsku kako bi sa Zagrebačkom filharmonijom snimio glazbu za album ’Everything is Forever’.
’I will follow you’’ rock je pjesma, kao i cijeli njegov album, kojom se Bach vraća svojim korijenima (produkcijski) kada je počeo snimati pjesme i albume.

Gospodin Bach se ponosi time što je rock glazbenik, jer je po njemu to najdemokratičnija glazbena forma koja ne gleda u rasu, religiju ili boju kože, već prihvaća sve koji imaju sličan senzibilitet.

Nenad Bach je skladatelj, pjesnik, producent, pjevač te mirovni i socijalni aktivist, ali iznad svega rock & roll glazbenik. U potrazi za slobodom izražavanja i životnim izazovima odlazi, 1984. g., iz Rijeke za New York.

Komunikativan i samozatajan, svestran i specifičan nalazi zajednički nazivnik s mnogim talentima diljem svijeta, od poznatih glazbenika s Bonom i Pavarottijem do svjetskih lidera kao predsjednik Clinton ili Princeza Diana.

Ovaj singl je ujedno i najava za njegov veliki samostalni Humanitarni koncert ’Nenad Bach Band i gosti’ u KD V. Lisinskog (Velika dvorana, 30.11.2012. u 20:00 h).

Ulaznice možete naručiti ovdjeObjavljeno 27.10.2012.

Vremeplov

Pjevanje je bijeg. To je drugi svijet. Nisam više na zemlji…
Edith Piaf