Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”I will follow you” - novi singl Nenada Bacha

”I will follow you” - novi singl Nenada BachaPoznati hrvatski kantautor, producent i mirovni aktivist s adresom u New Yorku, Nenada Bacha sa svojim je bendom proizveo novu uspješnicu naziva ’I will follow you’.

Ova pjesma nalazi se na njegovom zadnjem albumu naslova ’All I Want Is Freedom’ a u vrlo kratkom roku postala je veliki hit kako u Americi tako i u Lijepoj našoj.

U rujnu je Nenad snimio i video spot za pjesme ’I Will Follow You’ i ’Everything if Forever’ u Chicagu. Nakon Chicaga Nenad je odletio u Hrvatsku kako bi sa Zagrebačkom filharmonijom snimio glazbu za album ’Everything is Forever’.
’I will follow you’’ rock je pjesma, kao i cijeli njegov album, kojom se Bach vraća svojim korijenima (produkcijski) kada je počeo snimati pjesme i albume.

Gospodin Bach se ponosi time što je rock glazbenik, jer je po njemu to najdemokratičnija glazbena forma koja ne gleda u rasu, religiju ili boju kože, već prihvaća sve koji imaju sličan senzibilitet.

Nenad Bach je skladatelj, pjesnik, producent, pjevač te mirovni i socijalni aktivist, ali iznad svega rock & roll glazbenik. U potrazi za slobodom izražavanja i životnim izazovima odlazi, 1984. g., iz Rijeke za New York.

Komunikativan i samozatajan, svestran i specifičan nalazi zajednički nazivnik s mnogim talentima diljem svijeta, od poznatih glazbenika s Bonom i Pavarottijem do svjetskih lidera kao predsjednik Clinton ili Princeza Diana.

Ovaj singl je ujedno i najava za njegov veliki samostalni Humanitarni koncert ’Nenad Bach Band i gosti’ u KD V. Lisinskog (Velika dvorana, 30.11.2012. u 20:00 h).

Ulaznice možete naručiti ovdjeObjavljeno 27.10.2012.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young