Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

In memoriam John Lennon & George Harrison

In memoriam John Lennon & George HarrisonPo prvi puta u Hard Place-u nastupa fenomenalni Riječki Beatles Revival Band. U sjećanje na dva preminula člana legendarnih Beatlesa - John Lennona i Georga Harrisona - sviraju svoj tradicionalni zagrebački koncert.

Grupa The Beatles Revival Band osnovana je 1994. kao izraz divljenja i zaljubljenosti u glazbu neponovljive četvorke iz Liverpoola, a glavni pokretač cijele priče je Erik Malnar (Belfast Food).

Do današnjih dana bend je održao par stotina koncerata, uglavnom u rock klubovima i dvoranama u Hrvatskoj i susjednim Italiji, Sloveniji te Bosni i Hercegovini, te festivalima kao Špancirfest, Beatleweek,...

Važno je istaknuti da je BRB 2004. pozvan da sudjeluje na Beatles festivalu u Liverpoolu, gdje je održano 8 nezaboravnih koncerata, od toga 3 u legendarnom Cavern Clubu. Grupa često surađuje s poznatim hrvatskim izvođačima poput Nene Belana, ENI, Roberta Marekovića, Belfast Food, Father, En face... a svake godine na godišnjicu smrti Harrisona i Lennona sviraju svoje rasprodane koncerte u Zagrebu.

Čak 35 godina prošlo je od smrti John Lennona i 14 godina od smrti Georga Harrisona, a čak 45 godina od razilaska ”čupavaca iz Liverpoola”, no njihove pjesme žive još i danas i dalje su među najizvođenijim izvođačima današnjice.

Ulaznice po 20 kuna nabavite u pretprodaji u Hard Place-u i u Dirty Old Shopu, na ulazu u klub biti će 10 kuna skuplje.

Objavljeno 27.11.2015.

Vremeplov

Biti intelektualac stvara mnoga pitanja bez odgovora. Možeš napuniti život idejama a još uvijek sam odlaziti kući. Ono što uistinu imaš a vrijedi su osjećaji. To je meni glazba.
Janis Joplin