Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’It’s not only Rock ’n Roll (but I like it)’

’It’s not only Rock ’n Roll (but I like it)’ Fotografska izložba pod naslovom ”It’s not only Rock ’n Roll (but I like it)”, parafrazirajući znanu skladnu jedne od najvećih (živućih) rockerskih grupa The Rolling Stones, predstavlja presjek dosadašnjeg fotografskog rada Saše Huzjaka.

Odnosno, glazbenim rječnikom rečeno, radi se o ”best of” konceptu koji nam donosi vizualne dojmove koncertnih nastupa brojnih domaćih i svjetskih glazbenika; od rock’n’rolla do jazza, od ”manjih” demo bendova do velikih zvijezda, od lokalnih klubova do europskih festivala.

Prikladnijeg mjesta za postavljanje prve samostalne fotografske izložbe ove tematike, od rockerske Rijeke i to u sklopu Festivala Dokumentarnog Rock Filma, po skromnom mišljenju autora, skoro da nema.

Saša Huzjak (Koprivnica, 1977.), po struci dipl. informatičar, radi kao grafički/web dizajner i programer, te fotograf. Zadnjih nekoliko godina se fokusirao na koncertnu fotografiju, obilazeći brojne koncerte i festivale u Hrvatskoj i inozemstvu. Osim na glazbeno-filmskom portalu terapija.net, kojeg je jedan od osnivača, njegove fotografije su bile objavljene u različitim časopisima, CD/DVD omotima, knjigama, plakatima i web stranicama.

Od 2011. godine je vanjski foto suradnik znanog slovenskog tjednika ”Mladina”, a do sada je izlagao na više međunarodnih grupnih izložbi gdje je osvojio nekoliko nagrada. Izložba koncertnih fotografija povodom otvorenja Festivala Dokumentarnog Rock Filma u Rijeci mu je prva samostalna fotografska izložba. Zadnjih nekoliko godina živi i radi u Mariboru, Slovenija.

Otvorenje izložbe dogoditi će se 15.03.2012. godine u 19:00 u riječkom klubu Molekula.

Izložba će se moći razgledati do 22.3.2012.

Objavljeno 14.03.2012.

Vremeplov

Uvijek su nas zanimali bendovi koji su ključni, koji pomiču granice i koji ostavljaju dubok trag svojom originalnošću. Također su nas uvijek zanimali bendovi koji eksperimentiraju i nude nešto novo. Također uvijek smo voljeli intenzivan zvuk, puno energije, puno muda i puno iskrenosti.
Pavle Valerjev ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com