Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’It’s not only Rock ’n Roll (but I like it)’

’It’s not only Rock ’n Roll (but I like it)’ Fotografska izložba pod naslovom ”It’s not only Rock ’n Roll (but I like it)”, parafrazirajući znanu skladnu jedne od najvećih (živućih) rockerskih grupa The Rolling Stones, predstavlja presjek dosadašnjeg fotografskog rada Saše Huzjaka.

Odnosno, glazbenim rječnikom rečeno, radi se o ”best of” konceptu koji nam donosi vizualne dojmove koncertnih nastupa brojnih domaćih i svjetskih glazbenika; od rock’n’rolla do jazza, od ”manjih” demo bendova do velikih zvijezda, od lokalnih klubova do europskih festivala.

Prikladnijeg mjesta za postavljanje prve samostalne fotografske izložbe ove tematike, od rockerske Rijeke i to u sklopu Festivala Dokumentarnog Rock Filma, po skromnom mišljenju autora, skoro da nema.

Saša Huzjak (Koprivnica, 1977.), po struci dipl. informatičar, radi kao grafički/web dizajner i programer, te fotograf. Zadnjih nekoliko godina se fokusirao na koncertnu fotografiju, obilazeći brojne koncerte i festivale u Hrvatskoj i inozemstvu. Osim na glazbeno-filmskom portalu terapija.net, kojeg je jedan od osnivača, njegove fotografije su bile objavljene u različitim časopisima, CD/DVD omotima, knjigama, plakatima i web stranicama.

Od 2011. godine je vanjski foto suradnik znanog slovenskog tjednika ”Mladina”, a do sada je izlagao na više međunarodnih grupnih izložbi gdje je osvojio nekoliko nagrada. Izložba koncertnih fotografija povodom otvorenja Festivala Dokumentarnog Rock Filma u Rijeci mu je prva samostalna fotografska izložba. Zadnjih nekoliko godina živi i radi u Mariboru, Slovenija.

Otvorenje izložbe dogoditi će se 15.03.2012. godine u 19:00 u riječkom klubu Molekula.

Izložba će se moći razgledati do 22.3.2012.

Objavljeno 14.03.2012.

Vremeplov

Smatram da čovjek ne mora potrošiti puno novaca da bi izgledao onako kako želi ili kako se osjeća.
Magdalena Lupi, riječka dramaturginja