Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jonathan - Limitirani dvostruki LP ”To Love / To Hold”

Jonathan - Limitirani dvostruki LP ”To Love / To Hold”Nešto ranije nego je planirano, u ponedjeljak 8. ožujka u prodaji će se naći specijalno limitirano dvostruko vinilno izdanje „To Love / To Hold“ koje sadrži dva albuma grupe Jonathan.

Dva dana ranije riječki Dallas Music Shop donosi ekskluzivnu promociju na kojoj će se također moći kupiti ovaj izvanredan LP.

Otisnut u samo 300 primjeraka, vinil na jednom mjestu donosi oba posljednja izdanja kojia su završila na listama najboljih godišnjih albuma u regiji. Predivan dvostruki LP na tržište je trebao doći 10. ožujka, ali ogroman interes pomaknuo je datum izlaska nešto ranije. Naime, u prednarudžbama je brzo otišlo pola tiraže, ali dok će se ostatak moći kupiti online te u odabranim glazbenim dućanima.

Promocija u riječkom Dallas Music Shopu
U subotu 6. ožujka točno u podne u riječkom Dallas Music Shop započet će promocija LP-a „To Love / To Hold“. Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera članovi grupe družit će se s fanovima i potpisivati ploče, koje će se moći kupiti ekskluzivno, dva dana prije službene objave.

Dvostruko vinilno izdanje može se naručiti mailom na info@laa.hr, na webu Dirty Old Shopa I Rockmarka. Također, ploča će biti dostupna u Pločniku, Aquarisu CD Shopu te Dancing Bear dućanima u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Ploča stiže dva tjedna nakon objave novog Jonathan singla “Falling” koji donosi svjež, gotovo novi bend, resetiran glazbeno, vizualno i estetski. Producent pjesme je stalni suradnik Jonathana, Matej Zec, koji je producirao sve albume benda do sada, a pjesma je snimljena u studiju G.I.S. u Rijeci. Novi singl prati i videospot u kojem se pojavljuje talentirani riječki plesač Toni Flego, čije su zavidne artističke sposobnosti i jaka karizma dali pjesmi novu dimenziju. Uz njega, ogroman dobitak za bend je nova suradnja s Filipom Gržinčićem koji potpisuje režiju spota, jednog od nesumnjivo najboljih video radova u posljednje vrijeme. Filip je dosad režirao spot “I Never Meant To Be There” s albuma “To Hold” i odradio nekoliko photo sessiona s grupom.
Objavljeno 01.03.2021.

Vremeplov

U Hrvatskoj je daleko bolji standard nego u Bosni, socijalna država tu kol’ko tol’ko funkcionira, ali ljudi su isfrustrirani jer su do sada trebali brojati eure a broje - dlake.
Edo Maajka, intervju za RiRock.com