Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jonathan prva predgrupa Killersima!

Jonathan prva predgrupa Killersima!Jonathan, riječka indie-rock senzacija su prvi potvrđeni bend koji će u Novom Sadu nastupiti prije Killersa i tom prilikom predstaviti novi album “To Love..” objavljen u veljači ove godine.(Foto: D. Fatur)

Indie rock petorka osvojila je regiju fantastičnim debijem “Bliss” i EP-em “Getting Closer Is Keeping Us Apart” s kojeg su skinuti hitovi “Maggie”, “Communicate!”, “Try To Get Even” i “Pictures”.

Nasljednik, mini album “To Love…”, inače prvi dio izdanja “To Love Or To Hold” objavljen je 13. veljače i dosad postao uvjerljivo najveći domaći kandidat za album godine. Nastup s Killersima na Petrovaradinskoj tvrđavi velika potvrda je iznimne benda o kojem se sve više priča i izvan regije.

Ulaznice za novi Get EXITed spektakl s The Killers i Jonathanom bit će puštene u prodaju 13. ožujka, točno u podne, i to na sva tržišta širom svijeta po prvim i najpovoljnijim poklon cijenama od samo 205 kn za parter, te 365 kn za veoma limitirani fan pit i 815 kn za VIP platformu.

Kupci četvorodnevnih EXIT ulaznica ili kompleta EXIT Avantura i EXIT Summer of Love imat će specijalnu priliku da svoj Get EXITed dodatak, koji ide u paru uz kupljenu EXIT ulaznicu i omogućuje ulaz u parter, kupe po povlaštenoj cijeni od samo 125 kn. Broj ovih dodataka je veoma ograničen.

Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mestima Ticketshopa I online na www.ticketshop.hr.Objavljeno 13.03.2017.

Vremeplov

Prijatelj je onaj koji ti daje potpunu slobodu da budeš ono što jesi.
Jim Morrison