Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jonathan svira nove pjesme

Jonathan svira nove pjesmeU subotu 14.11. riječka grupa Jonathan održat ćeu klubu Sax posljednji zagrebački nastup prije objave novog materijala.

Drugi album Jonathana očekuje se u proljeće 2016. godine i za njega je bend složio velik broj od kojih će nekoliko izvesti premijerno i ekskluzivno u Saxu. Nasljednik debi albuma “Bliss” i maxi singla “Getting Closer Is Keeping Us Apart” predstavit će nov, svjež i uzbudljiv zvuk benda koji je izazvao velik interes cijele regije, ali i pojedinih klubova i festivala u Europi.

Nakon Wavesa u Bratislavi i svirke u Grazu Jonathan će 14. siječnja nastupiti na Eurosonic Noordeslag Festivalu u nizozemskom Groningenu. Prije puta puta na zapad Europe grupa će, do kraja 2015., odsvirati koncert u riječkom Pogonu kulture 20. studenog te u pulskom Uljaniku 24. prosinca.

Ulaznice za Saxu su u prodaji po cijeni od 40 kn do dana koncerta, odnosno 60 kn u subotu 14. studenog, a mogu se kupiti na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici.
Broj ulaznica po koncertu je limitiran.

Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web siteu kluba www.sax-zg.hr.

Objavljeno 13.11.2015.

Vremeplov

Živimo u vremenu potrošačke groznice. Mladi danas umjesto šetnjom po korzu ili uz more, šetaju po shopping centrima gledajući izloge. Sve se procjenjuje i važe kroz novac - novac je jedina religija. Rijeka možda uspijeva odoljeti tome bolje od ostalih centara, ali svejedno nije imuna na te promjene i bolest polako hvata maha...
Damir Urban