Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jonathan - ”To Hold” - Novi album

Jonathan - ”To Hold” - Novi albumGrupa Jonathan objavila je 19.02.2018. album «To Hold» i time zaokružila izdanje započeto izdanjem «To Love».

Album «To Hold» donosi osam novih pjesama od kojih su već predstavljeni singlovi «Something To Cry About» i aktualni «I Never Meant To Be There». Materijal je sniman u studiju Marka Mrakovčića te u riječkom «G.I.S.»-u, a kompletnu produkciju, miks i mastering potpisuje Matej Zec koji je dosad radio na svim izdanjima benda. Novi album sadrži i prvi duet Jonathana i to s Lovely Quinces s kojom su udružili snage u pjesmi «I Don’t Mind». Od gostujućih izvođača na novom materijalu nalaze se i Hrvoje Šćulac, koji svira klavijature na svim pjesmama i harmoniku u «Monkeys», a i već neko vrijeme nastupa s bendom te dječji trio Roberta Rezg Brown, Leda Turato i Fran Barjaktarić kojima je dirigirala Ana Jakšić u pjesmi “Way To Go”.

Omot “To Hold” naslika jeo Mislav Lešić Džedaj, autor fotografija je Filip Gržinčić. Album je od danas je dostupan za download na bandcamp stranici Jonathana.

Objavom albuma “To Hold” zaokružena je cjelina započeta izdanjem “To Love” koje je objavljeno u veljači 2017. i ušlo u vrh većine godišnjih top lista. Prvi dio 2018. Jonathan će provesti promovirajući “To Hold” koji će se koncertno moći čuti u cijeloj regiji, ali i predstavljajući projekt kakav ovdašnja scena još nije vidjela.
Objavljeno 21.02.2018.

Vremeplov

Možete svirati s takozvanim ”pravim glazbenicima”, no prava glazba dolazi kada dođe do interacije među stvarnim ljudima.
John Fogerty