Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jonathan u Bratislavi!

Jonathan u Bratislavi!Od 30. rujna do 4. listopada u Beču i Bratislavi na rasporedu je novo izdanje glazbenog festivala i konferencije Waves Vienna, odnosno Waves Bratislava.

Kao mjesto gdje se spaja glazbena scena, ali i glazbeni vizionari današnjice, Waves ima cilj povezati sve sudionike, od glazbenika, preko organizatora i izdavača do medija, te potaknuti umrežavanje u Europi i raspravu o održivim modelima i financiranju. Beč i Bratislava ujedinjeni su pod znakom Waves, a sve se događa u najznačajnijim klubovima, na jedinstvenim lokacijama te u javnom prostoru kroz seriju predavanja, radionica, ali i bogatog glazbenog programa.

Moto konferencije i festivala je ’Istok susreće Zapad’; a svake godine posebno se predstave odabrane zemlje te se njihovim glazbenim scenama posvećuje dio glazbenog programa kao i dio predavanja te konferencijskog dijela. Ovo izdanje Wavesa u fokus stavlja Baltičke zemlje Estoniju, Litvu i Latviju.

Recept za Beč i Bratislavu je isti. Gradski klubovi, umreženi kroz 4 dana, dom su međunarodnim izvođačima i programima, a dnevni dio je rezerviran za konferenciju i rasprave o trenutnom stanju glazbene industrije.

Međunarodna lista izvođača znači i jako bogat glazbeni program i lov na nove nove talente. Ove godine se na pozornice klubova u Beču i Bratislavi penju electropop trojac iz Bratislave Buy Her Sugar, sanjiva Alina Orlova iz Litve, poljski Cosovel, kanadski Synthpop, dark wave bend Austra ili engleska post-punk diva Ebony Bones. Hrvatski predstavnici su Jonathan koji nastupaju u Bratislavi, te Trees of Maine, koji nastupaju u Beču.

Objavljeno 30.09.2015.

Vremeplov

Mi se bavimo specijalnom vrstom umjetnosti u ambijentu koji je neprijatan sanjarima.
Frank Zappa