Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jonathan u Bratislavi!

Jonathan u Bratislavi!Od 30. rujna do 4. listopada u Beču i Bratislavi na rasporedu je novo izdanje glazbenog festivala i konferencije Waves Vienna, odnosno Waves Bratislava.

Kao mjesto gdje se spaja glazbena scena, ali i glazbeni vizionari današnjice, Waves ima cilj povezati sve sudionike, od glazbenika, preko organizatora i izdavača do medija, te potaknuti umrežavanje u Europi i raspravu o održivim modelima i financiranju. Beč i Bratislava ujedinjeni su pod znakom Waves, a sve se događa u najznačajnijim klubovima, na jedinstvenim lokacijama te u javnom prostoru kroz seriju predavanja, radionica, ali i bogatog glazbenog programa.

Moto konferencije i festivala je ’Istok susreće Zapad’; a svake godine posebno se predstave odabrane zemlje te se njihovim glazbenim scenama posvećuje dio glazbenog programa kao i dio predavanja te konferencijskog dijela. Ovo izdanje Wavesa u fokus stavlja Baltičke zemlje Estoniju, Litvu i Latviju.

Recept za Beč i Bratislavu je isti. Gradski klubovi, umreženi kroz 4 dana, dom su međunarodnim izvođačima i programima, a dnevni dio je rezerviran za konferenciju i rasprave o trenutnom stanju glazbene industrije.

Međunarodna lista izvođača znači i jako bogat glazbeni program i lov na nove nove talente. Ove godine se na pozornice klubova u Beču i Bratislavi penju electropop trojac iz Bratislave Buy Her Sugar, sanjiva Alina Orlova iz Litve, poljski Cosovel, kanadski Synthpop, dark wave bend Austra ili engleska post-punk diva Ebony Bones. Hrvatski predstavnici su Jonathan koji nastupaju u Bratislavi, te Trees of Maine, koji nastupaju u Beču.

Objavljeno 30.09.2015.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison